Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

Batched SMTP - bSMTP


Heb je een eigen mailserver die niet altijd online is, dan is bSMTP een optie. De e-mail wordt afgeleverd op onze bSMTP-server die op zijn beurt elke 10 minuten de e-mail aflevert op je eigen mailserver. Je kunt tussentijds ook zelf e-mail aanroepen met een ETRN-commando. Is je mailserver offline, dan wordt e-mail opgeslagen op onze mailserver, die ontvang je zodra je eigen mailserver verbinding maakt met internet.


Voordeel van bSMTP

Een groot voordeel is dat je e-mail niet teruggestuurd wordt naar de afzender als je mailserver offline is. De bSMTP-server blijft proberen de e-mail af te leveren tot je server weer online is.


Wat heb je nodig voor bSMTP

Allereerst heb je een geconfigureerde mailserver nodig met poort 25 open. Daarnaast heb je een pakket nodig dat geschikt is voor bSMTP. Vanaf het Large-pakket is de optie standaard inbegrepen, bij kleinere pakketten en alle e-mailpakketten betaal je€ 2,91 per maand. bSMTP voeg je eenvoudig toe via 'Mijn producten' in Mijn Account.


bSMTP aanvragen

bSMTP afnemen voor je domeinnaam en website ergens anders

Vraag DNS-service aan om bSMTP te gebruiken. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

bSMTP afnemen voor een subdomeinnaam

Heb je bSMTP met domeinnaam bedrijfsnaam.nl en wil je op dezelfde mailserver e-mail voor subdomein.bedrijfsnaam.nl ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.


Vragen

Heb je nog vragen over bSMTP? Stel ze dan via het supportformulier of neem contact op met de leverancier van de mailserversoftware.

Bestel nu je E-mail 2-pakket voor slechts € 4,50 p/mnd

6 GB e-mailruimte
60 mailboxen

Bestel