Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

Exchange Online - Resources & FAQ


Op de supportpagina geven we support op administratieve zaken zoals bestellen, verlengen en verhuizen. Voor inhoudelijke support verwijzen we je naar de uitgebreide support van Microsoft.


Vragen Exchange Online


Gratis hulp op afstand bij uw basisinstallatie

Wij helpen u graag met de basisinstallatie van Exchange Online, zodat u direct aan de slag kunt. Met TeamViewer nemen wij uw computer op afstand over en voeren we de hele installatie van Exchange Online voor u uit. We doorlopen samen met u het aanmaken van een gebruiker, het koppelen van uw domeinnaam (DNS instellen) en het instellen van uw e-mail. Deze basisinstallatie is geheel gratis.

Installeer TeamViewer alvast op uw pc. Neem contact met ons op en geef aan dat u hulp wilt bij de basisinstallatie. Zij maken een afspraak om Exchange Online voor u te installeren wanneer het u past.


Blogs

Premium Support

Extra service bovenop onze vertrouwde support

Bent u afhankelijk van Exchange Online en heeft u onmiddellijk hulp nodig wanneer er problemen zijn? Dan is Premium Support de oplossing. Voor maar € 8,- per maand profiteert u van de vele voordelen. Lees meer over Premium Support.

Voordelen van Premium Support

  • Directe lijn via gratis exclusief nummer
  • Vast team van specialisten
  • Binnen 4 uur reactie op supportformulier
  • 15 minuten gratis hulp op afstand

Bestel nu via Mijn Account