Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster
www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Gratis website
Ben je veel thuis en heb je tijd over?Ga dan snel aan de slag en maak je eigen website. Gratis sitebuilder bij iedere domeinnaam! Meer informatie

Hosting


Betrouwbare en snelle hosting met gratis SSL

VPS hosting


Supersnel, veilig en betrouwbaar

SSL-certificaten


Je website veilig en beschermd met https

Website


Je eigen website maken was nog nooit zo makkelijk

het logo van .shop

Een webshop beginnen was nog nooit zo makkelijk

Wil jij een webshop beginnen? Bestel vandaag MijnWebsite Winkel. Kies je template, voeg je producten toe en start met de verkoop van jouw producten. Nu met gratis SSL voor een veilige verbinding voor jouw klanten

Meer over MijnWebsite Winkel
Webshop maken met MijnWebsite Winkel

Kies voor een veilige verbinding met SSL

SSL-certificaten zorgen voor een veilige https-verbinding. Voorkom hoge boetes en sluit een SSL-certificaat vanaf € 2,50 per maand.

Ja, ik wil ook een veilige website

het logo van office 365

Office 365

Beter samenwerken met Office in de cloud. Werk efficiënt met de vertrouwde programma's van Office 365 zoals Word Excel.

Meer over Office 365

Een website maken met MijnWebsite

Maak snel en eenvoudig je eigen website. Kies je template en klik en sleep je website in elkaar.

Meer over MijnWebsite

Yourhosting is de snelste webhoster!

Yourhosting is de snelste webhoster! Met een gemiddelde laadtijd van 0,39 seconden is Yourhosting als beste uit de test gekomen. Een snelle website is belangrijk voor de vindbaarheid van je website en de gebruikservaring van jouw sitebezoekers, maar heeft ook directe invloed op het aantal aankopen via jouw website! Wil jij ook snelle hosting of meer lezen over de test?

Lees meer over de test
Kies jouw Hostingpakket

snelste webhoster van nederland

Dit zeggen onze klanten:

Op basis van 1.179 stemmen

"Buitengewoon professionele organisatie. Medewerkers spreken ICT, weten waar ze het over hebben. Ben al bij YH vanaf 2001. Producten en diensten zijn alleen maar beter geworden sinds."

Thorwald van der Tooren

"Werd teruggebeld na chat om een lastig probleem te tackelen, en een oud probleem werd gelijk ook verholpen (wat eerst niet gelukt was), dus ik ben tevreden."

Frans van den Berg

"Vandaag voor het eerst een vraag aan de chatbot gesteld. En voila :) in twee heldere stappen krijg ik onmiddellijk het goede antwoord. Chapeau!!"

Alexandra van Vliet

"De medewerkers zijn klantvriendelijk, spreken gewoon mensen-mensen taal en geen moeilijke ICT taal. Ze nemen uitgebreid de tijd en verhelpen het probleem op een adequate en professionele manier. Ik zeg: Yourhosting voor al je ICT toepassingen. Ga zo door!"

Johan Hoogerwerf

Waarom Yourhosting?

Yourhosting is een van de grootste hostingproviders van Nederland, gespecialiseerd in shared hosting en VPS, domeinnamen, SSL, en clouddiensten zoals Office 365. We zijn er voor iedereen. Of het nu voor een grote of kleine onderneming is, of voor thuis. Al meer dan 15 jaar doen we er alles aan om onze klanten de best mogelijke performance, veiligheid en support te geven. Met een team van gedreven experts onderscheiden we ons als premium webhoster door onze deskundigheid, klantvriendelijkheid en vergaande service, wat onze klanten waarderen met een 8,5.

Iedereen online!

Door kwaliteit en deskundige support willen wij je helpen jouw online plek eenvoudig te veroveren. Of dit nu voor je website of webshop is, via MijnWebsite of software als WordPress. Service staat bij ons voorop. We helpen je graag zo goed mogelijk met jouw online doelstellingen. Daarom staan we ook graag ’s avonds en op zaterdag voor je klaar.

meer dan 15 jaar ervaring

Registreer vandaag jouw domeinnaam!

www.