Betrouwbare hosting bij de hosting expert van Nederland


  Voor elke wens een optimale oplossing met vergaande service

  Vanaf slechts  € 2.-

  icon van mijnwebsite

  MijnWebsite

  Beginner

  Maak in een handomdraai je eigen website of blog

  Met MijnWebsite klik en sleep je je website eenvoudig in elkaar, zonder enige technische kennis. Kies een kant-en-klaar template en vul deze met jouw eigen teksten en afbeeldingen.

  populair

  Webhosting

  Beginner

  Betrouwbare en snelle hosting voor je website

  Kies zelf welke software en toepassingen je gebruikt. Installeer bijvoorbeeld met een klik een uitgebreid CMS als WordPress of Joomla!, en ga los met je gewenste template en widgets.

  VPS-Hosting

  Gevorderd

  Volledige vrijheid en stabiliteit met je eigen virtuele server

  Met Unmanaged VPS heb je zelf alle controle. Besteed je het beheer liever uit? Kies dan voor Managed VPS. Onze experts verzorgen alle instellingen en monitoring van je VPS.

  Andere hostingoplossingen

  icon van windows

  Windows hosting

  Gevorderd

  Speciaal voor Windows

  Kies voor Windows-hosting als je website niet op Linux draait, maar gebruikmaakt van APS, ASP.NET en Microsoft SQL-servers.

  icon van magento

  Magento hosting

  Expert

  Razendsnelle webshop

  Dankzij het voor Magento geoptimaliseerde platform ben je verzekerd van een betrouwbare en razendsnelle webshop. kies voor een Managed VPS of Unmanaged VPS voor jouw Magento shop. 

  icon van managed hosting

  Schaalbare VPS

  Gevorderd

  Oplossingen op maat

  Heb je behoefte aan meer ruimte en specificaties? Bekijk de mogelijkheden voor het beheren van grote, complexe hostingstructuren. Wij garanderen een snelle en stabiele omgeving.

  Snelste webhoster 2018!

  Yourhosting is de snelste webhoster van 2018! Met een gemiddelde laadtijd van 0,39 seconden is Yourhosting als beste uit de test gekomen. Een snelle website is belangrijk voor de vindbaarheid van je website en de gebruikservaring van jouw sitebezoekers, maar heeft ook directe invloed op het aantal aankopen via jouw website! Wil jij ook snelle hosting of meer lezen over de test?

  Lees meer
  snelste webhoster van nederland

  Hosting services

  SSL-certificaten

  Met een SSL-certificaat zijn de gegevens van je bezoekers altijd beschermd. Dit is bij wet verplicht. Daarnaast worden websites met een https hoger getoond in de zoekresultaten van Google.

  Meer over SSL-certificaten

  Reseller hosting

  Verkoop onze diensten onder eigen naam aan jouw klanten. Beheer je klanten in ons overzichtelijke klantbeheersysteem en ontvang tot 12,5% korting. Al mogelijk vanaf slechts drie klanten!

  Meer over reseller hosting

  Migratieservice

  Overstappen naar Yourhosting en ervan verzekerd zijn dat tijdens de verhuizing geen data verloren gaat? Met onze Migratieservice ondersteunen we je zodat je website, e-mail of andere toepassingen blijven werken.

  Meer over migratieservice