Meer dan 15 jaar betrouwbare webhosting
Live support via telefoon en chat
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Live support via telefoon en chat

Deelname en keurmerken


Yourhosting is aangesloten bij meerdere keurmerken en organisaties, waarmee wij de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen.


DHPA

Yourhosting is deelnemer van de stichting DHPA die de belangen van de toonaangevende Nederlandse providers behartigt. Yourhosting voldoet aan de richtlijnen uit DHPA code of conduct die bijdragen aan een betrouwbare en veilige dienstverlening en invulling geven aan onze verantwoordelijkheid naar de maatschappij en ons personeel.

Yourhosting hanteert voor meldingen over onrechtmatige inhoud van haar afnemers de gedragscode Notice en Takedown, waarmee wij de belangen van rechtmatige content eigenaars beschermen en een bijdrage leveren aan het weren van onrechtmatige content van onze platforms en uit de maatschappij.

Voor meer informatie: https://www.dhpa.nl/coc.html en https://www.dhpa.nl/vertrouwen-ntd/.

dhpa trusted cloud experts logo


Consuveilig Netwerk

Het Consuveilig Keurmerk zet zich in voor een betrouwbaar en veilig internet. Hierbij zijn zij uniek en het enige keurmerk dat geschikt is voor alle type websites. Met het Consuveilig Keurmerk laat u zien dat uw website betrouwbaar is, ook wanneer u geen producten verkoopt via het internet. Het Consuveilig Keurmerk is er namelijk voor iedere onderneming, van webwinkel tot dienstverlener.

Website Consuveilig Keurmerk

consuveilig keurmerk logo


Yourhosting is ook aangesloten bij:

icann logo        the green web foundation logo

 

.nl-domeinnaam met gratis website nu slechts € 1,-

www.