Home Zoeken Domeinnamen en SSL E-mail Hosting & VPS Website Office 365 Cloud & Backup Over ons Support Inloggen

Deelname en keurmerken

Yourhosting is aangesloten bij meerdere keurmerken en organisaties, waarmee wij de kwaliteit van onze dienstverlening waarborgen.

DHPA

Yourhosting is deelnemer van de stichting DHPA die de belangen van de toonaangevende Nederlandse providers behartigt. Yourhosting voldoet aan de richtlijnen uit DHPA code of conduct die bijdragen aan een betrouwbare en veilige dienstverlening en invulling geven aan onze verantwoordelijkheid naar de maatschappij en ons personeel.

Yourhosting hanteert voor meldingen over onrechtmatige inhoud van haar afnemers de gedragscode Notice en Takedown, waarmee wij de belangen van rechtmatige content eigenaars beschermen en een bijdrage leveren aan het weren van onrechtmatige content van onze platforms en uit de maatschappij.

Voor meer informatie: https://www.dhpa.nl/coc.html en https://www.dhpa.nl/vertrouwen-ntd/.

Consuveilig Netwerk

Het Consuveilig Keurmerk zet zich in voor een betrouwbaar en veilig internet. Hierbij zijn zij uniek en het enige keurmerk dat geschikt is voor alle type websites. Met het Consuveilig Keurmerk laat u zien dat uw website betrouwbaar is, ook wanneer u geen producten verkoopt via het internet. Het Consuveilig Keurmerk is er namelijk voor iedere onderneming, van webwinkel tot dienstverlener.

Website Consuveilig Keurmerk

Yourhosting is ook aangesloten bij:

Ook handig

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018