ASP Net Hosting


Wegens onderhoud is het tijdelijk niet mogelijk om dit product bij Yourhosting te bestellen. Wij verwijzen je daarom graag door naar onze dochteronderneming Argeweb, waar je hosting voor je ASP website kan bestellen.

Windows VPS bestellen

Razendsnelle ASP.net webhosting

Wil je een ASP.NET website en ben je op zoek naar betrouwbare ASP.NET hosting? Onze webhosting met ondersteuning voor MS SQL databases is zeer geschikt voor ASP.NET websites. Je eigen afgeschermde resources zoals CPU en RAM zorgen voor een snelle en stabiele server. Bovendien wordt je website gehost op servers met 100% SSD opslag waardoor je van nog meer snelheid profiteert. Kom je ergens niet helemaal uit? Onze enthousiaste klantenservice helpt je graag!

Voor kleine en middelgrote ASP.NET websites is onze Windows hosting de perfecte keuze, je website draait dan razendsnel en stabiel. Wanneer je een hele grote ASP.NET website hebt met veel bezoekers is een Managed VPS de beste oplossing. Met een VPS krijg je de beschikking over je eigen krachtige server voor nog betere prestaties.

SQL server databases

Onze ASP.NET hosting ondersteunt Microsoft SQL Server (MS SQL). SQL Server is de door Microsoft aanbevolen standaard voor ASP.NET websites en applicaties.  Bij de meeste webhosters is SQL Server echter niet mogelijk of is het ontzettend duur. Je hoeft bij ons niet apart bij te betalen voor het gebruik van een database, deze zit al bij de prijs van je webhostingpakket in. Omdat wij bij onze Windows hosting gebruik maken van Windows servers in plaats van Linux kun je bij onze hosting gebruik maken van SQL Server. Naast SQL Server ondersteunen we ook MySQL op al onze hostingpakketten.

 

Waarom kiezen voor ASP.net webhosting

Ondersteuning voor SQL databases
Razendsnel door 100% SSD opslag
Stabieler en sneller door eigen resources (CPU en RAM)
Servers geoptimaliseerd voor ASP.NET
Persoonlijke helpdesk voor vragen

Over ASP.net

ASP.NET is onderdeel van het .NET framework van Microsoft en de opvolger van ASP (Active Server Pages).
Met behulp van ASP.NET is het mogelijk om dynamische webpagina’s te creëren waardoor je enorm veelzijdige websites kunt maken.
Er bestaan verschillende ASP.NET versies. Bij Yourhosting kun je zelf kiezen welke ASP.NET versie je wilt gebruiken.

Wij ondersteunen de volgende ASP.NET versies

  • ASP.NET 3.5 & 4.7
  • .NET Core 2.1, 3.1 en 5.0

 

Microsoft ASP.NET

 

Welke hosting is geschikt voor ASP.NET websites?

Voor kleine websites:

Al onze Windows webhosting pakketten zijn geschikt voor ASP.NET. Bij onze hostingpakketten kun je namelijk gebruik maken van het full trust level waardoor alle ASP.NET applicaties probleemloos draaien. Bovendien kun je gebruikmaken van MS SQL, de aanbevolen standaard voor ASP.NET. Dankzij de afgeschermde resources is je website nog sneller en stabieler. Genoeg redenen dus om te kiezen voor onze webhosting. Kies tijdens het bestellen voor Windows als besturingssysteem om gebruik te maken van ASP.NET.

Voor grote ASP.NET websites

Heb je een zeer grote ASP.NET website met veel bezoekers dan raden wij een VPS aan. Met een VPS heb je een eigen server waardoor je website supersnel en stabiel draait.
Ga naar Windows Hosting en bestel je gewenste pakket.