Kwaliteitsgarantie

Onze teams staan 24 uur per dag paraat om de continuïteit van onze dienstverlening te waarborgen. Daarnaast heeft Yourhosting op verschillende terreinen de nodige maatregelen getroffen om de beloofde kwaliteit te garanderen.

Hardware

Wij hosten je website op state-of-the-art apparatuur (redundant Dell PowerEdge Dual Xeon met Raid 5) in optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam. Behalve de interne redundantie van een server (alle componenten zijn dubbel uitgevoerd) hebben wij ook reserveservers beschikbaar. De servers kunnen prestatiekrachten op drukke momenten waarborgen doordat ze niet volledig gevuld worden. Ter beveiliging van uitval zijn er groupswitches gekoppeld over het netwerk. Alle netwerkcomponenten zijn dubbel uitgevoerd en kunnen gebruikmaken van back-uproutes voor het behoud van connectiviteit.

Back-ups

Yourhosting maakt elke nacht back-ups van alle servers, verspreid over meerdere locaties. Op deze manier is je data beschermd tegen calamiteiten.

Firewalling

Yourhosting gebruikt een professionele firewallconstructie om bijvoorbeeld een DDoS-aanval makkelijker te weren.

Monitoring

Het Yourhosting-netwerk wordt 24 uur per dag gemonitord, ook 's nachts en in het weekend is er een technisch team actief dat eventuele storingen signaleert en ze direct oplost. De recoverytijd hangt af van het type probleem, de responsetijd is in de meeste gevallen slechts enkele minuten.

SLA

Yourhosting heeft gemiddeld 99,99% uptime. Ons netwerk wordt gemonitord met sms-services. Zodra er iets opvallends gebeurt, ontvangen meerdere technische medewerkers hierover een sms waarna zij direct in actie komen. De recoverytijd hangt af van het type probleem, de responsetijd is in de meeste gevallen slechts enkele minuten.

Beveiliging

Alle servers zijn uiterst zorgvuldig beveiligd. We nodigen regelmatig experts uit om het netwerk te controleren op veiligheid en mogelijke verbeteringen. De manier waarop ons serverpark is ingericht, voldoet aan de hoogste en meest recente standaarden. Heb je specifieke vragen en of opmerkingen, neem dan contact met ons op.

Wanneer je persoonlijke, financiële of creditcardgegevens over internet verstuurt, is het verstandig je (virtual)server met een SSL-certificaat uit te breiden. De communicatie tussen je webserver en de cliënt vindt dan versleuteld plaats. Als je een beveiligde website bezoekt begint de url met 'https://'.

Dataverkeer en bereikbaarheid

Het netwerk van Yourhosting is redundant (dubbel uitgevoerd). Pieken in dataverkeer vangen wij op met zes 100Mbit-lijnen en twee 1000Mbit-lijnen. Enkele andere verbindingen, zoals TeliaNet en Level3 dienen als back-up voor als de routes over de AMS-IX niet snel genoeg zijn of als er een storing is. Deze verbindingen verzorgen ook transitverkeer.

Verbindingen van ons netwerk
NL-IX 1000 MBIT
AMS-IX 1000 MBIT
Flagtelecom 100 MBIT
Carrier1 100 MBIT
MFN 100 MBIT
TeliaNet 100 MBIT
Abovenet 100 MBIT
KPN EURORINGS 100 MBIT

Technische wensen?

Onze servers worden regelmatig voorzien van de laatste stabiele versies van bijvoorbeeld MySQL, PHP en Apache. Het is echter mogelijk om custom plugins of modules van bijvoorbeeld apache, PHP of MySQL door ons te laten installeren op een VPS-server.

Ook handig

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017