Meer dan 15 jaar betrouwbare webhosting
Live support via telefoon en chat
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Live support via telefoon en chat

Voordelen van Yourhosting


Je website onderbrengen bij Yourhosting heeft veel voordelen:

  • Snelle hosting
  • Optimale service
  • Hostingpakketten ook per maand beschikbaar
  • Meer websites op één pakket
  • Infrastructuur
  • Veiligheid
  • Niet goed? Geld terug!


Optimale service

Yourhosting is in ruim tien jaar gegroeid tot de grootste shared hosting- en domeinregistratie provider van Nederland. Dat heeft alles te maken met onze uitstekende prijs/kwaliteitverhouding en optimale service. Lees hier ervaringen van onze tevreden klanten.

Onze professionele sales- en helpdeskmedewerkers geven graag antwoord op al je vragen. Ook 's avonds en op zaterdag staan we voor je klaar. Ervaar onze optimale service en snelheid: neem contact met ons op voor deskundig advies.
 

Kies voor flexibiliteit: betaal per maand

Ben je op zoek naar flexibiliteit? Kies dan voor een van de maandpakketten voor je hosting. Je betaalt per maand, waardoor de drempel voor je eigen website of webshop nog lager wordt. En je zit nergens aan vast, want je kunt maandelijks opzeggen.


Meer websites op één pakket

Vanaf het Medium-pakket kun je op één hostingpakket gratis onbeperkt domeinnamen onderbrengen. Wil je meer dan één domeinnaam aan een Extra Small of Small - pakket koppelen, dan heb je per extra domeinnaam alleen maar een DNS-/redirectservice nodig. 


Infrastructuur

Wij hosten je website op state-of-the-art apparatuur in meerdere optimaal beveiligde datacentra in Amsterdam. Behalve de interne redundantie van een server (alle componenten zijn dubbel uitgevoerd) hebben wij ook meerdere reserve servers klaar voor gebruik. De manier waarop ons serverpark is ingericht, voldoet aan de hoogste eisen en meest recente standaarden. Kiezen voor Yourhosting betekent dus kiezen voor topkwaliteit!


Veiligheid

Alle servers zijn uiterst zorgvuldig beveiligd. We nodigen regelmatig experts uit om het netwerk te controleren op veiligheid en mogelijke verbeteringen. Daarnaast zorgen we voor dagelijkse backups, maken we gebruik van geavanceerde firewalls en monitoren we ons netwerk 24 uur per dag.


Niet goed? Geld terug!

Wij streven naar de beste kwaliteit door ons te focussen op bereikbaarheid, betrouwbaarheid, deskundigheid en transparantie. We staan achter onze producten en diensten en vertrouwen erop dat je 100% tevreden bent.

Is dat toch niet het geval? Zeg je hostingpakket dan binnen 100 dagen na je bestelling op via Mijn Account en geef aan dat je gebruik wilt maken van onze Niet-goed-geld-teruggarantie.

Je ontvangt dan de kosten van je hostingpakket terug. Gegarandeerd!