Hoogwaardige infrastructuur


We vinden het uitermate belangrijk dat onze diensten optimaal bereikbaar zijn, waar dan ook ter wereld. Ons netwerk is verbonden met NL-ix, OpenPeering, AMS-IX, nLayer en Level 3, voor een sterke bereikbaarheid en snelheid wereldwijd. In 2019 kende ons netwerk een uptime van 100%. Wij staan in het netwerk van PCextreme.


High Availability

Voorzieningen op het gebied van stroom, beveiliging, koeling en normering zijn van het allerhoogste niveau. Wij maken uitsluitend gebruik van groene stroom en hechten grote waarde aan continuïteit en efficiënte dienstverlening. Door de high-density faciliteiten en de hoogwaardige connectiviteit van deze datacenters zijn wij verzekerd van een uitstekende omgeving om onze diensten verder in uit te breiden.


Groene Datacenters

Wij hebben onze apparatuur ondergebracht in twee van de beste datacenters van Nederland (beide Tier3+), met elkaar verbonden door een redundant glasvezelnetwerk en op verschillende plaatsen verbonden met het internet.


Redundant 40Gbit/s Switchnetwerk

Ons glasvezelnetwerk naar beide datacenters is redundant uitgevoerd en met state-of-the-art apparatuur intern met elkaar verbonden. De verbindingen zijn onderling aaneengeschakeld en lopen via geografisch gescheiden routes. Beide locaties zijn verbonden met diverse exchanges, peerings en transit-providers.


Snelheid en capaciteit

Al onze verbindingen zijn voorzien van ruim voldoende capaciteit. Bij toenemende vraag reserveren we op tijd extra capaciteit, zodat we hoge pieken in de belasting goed kunnen opvangen.

VPS bij Yourhosting

Direct bestellen