Reseller VPS

Verdien geld met het resellen van onze VPS. 

Meld je aan als reseller

 

Waarom reseller VPS worden bij Yourhosting

Wij geloven dat onze service en VPS’en anders dan anders zijn. Wij leveren een zeer complete VPS waarbij je geen extra kosten maakt voor bijvoorbeeld een spamfilter, Plesk licentie, back-ups of een servicecontract (SLA). We maken gebruik van de allernieuwste hardware en technieken waardoor je razendsnelle webhosting aan je klanten kunt bieden. We hanteren geen onduidelijke limieten en je krijgt geen onverwachte rekeningen achteraf. Wil je een keer langskomen om met ons te sparren over je businessmodel? Maak gerust een afspraak, we denken graag met je mee! Verkoop Yourhosting-diensten onder eigen naam aan je klanten. Deelname aan het resellerprogramma is al mogelijk vanaf 3 klanten! Via Mijn Account, ons overzichtelijke klantbeheersysteem, beheer je alle belangrijke zaken voor jezelf en je klanten.

Klanten aanbrengen

Nadat je bent aangemeld als reseller, plaats je eenvoudig online bestellingen voor je klanten in Mijn Account. Hier beheer je de gegevens, offertes en facturen van jezelf en je klanten. Ook kun je hier producten bestellen, opzeggen, upgraden of downgraden.

 

Reseller VPS bij Yourhosting

Geschikt voor resellers die zelf websites hosten of hosting verkopen
Je eigen server
99,9% uptime door de allerbeste hardware en inrichting
Enthousiaste service door onze hostingspecialisten
30 dagen niet-goed-geld-terug garantie
Nederlandstalige support 
Nederlandse datacenters 
Eenvoudig uit te breiden

Meld je direct aan als reseller!

Verwacht je drie of meer klanten per jaar aan te brengen? Dan is ons resellerprogramma ideaal voor je! Wil je reseller worden, stuur dan een e-mail naar sales@yourhosting.nl met je plan van aanpak. Eén van onze medewerkers neemt daarna contact met je op.

Meer specificaties

 

VPS M4

MANAGED

meest gekozen

VPS M3

MANAGED

VPS M2

MANAGED

VPS M1

MANAGED

RAM4096 MB2048 MB1024 MB512 MB
SWAP RAM1024 MB1024 MB1024 MB1024 MB
SSD Opslag100 GB80 GB60 GB25 GB
CPU Cores4321
Dataverkeer per maand5000 GB2500 GB1000 GB150 GB
50 GB extra schijfruimteOptie---
Processorshet logo van intel Intel 64bit hexacore (6 cores) 2.5 Ghz
BesturingssysteemUbuntuUbuntuUbuntuUbuntu
Back-upservice
Root toegang----
Maandelijkse onderhoud
SLA 3: 24/7 support
Premium VPS-monitoring
Looptijd3 maanden3 maanden3 maanden3 maanden

Features voor reseller VPS

Automatische back-ups

Wij maken dagelijks (in de nacht) een back-up van de hele VPS. Ook is het mogelijk om eenvoudig via het VPS control panel een backup te maken. 

Zorgeloos online

Met een reseller VPS verkoop jij de VPS en heb je zelf geen technische kennis of omkijken naar de verkochte dienst.

Optimale uptime

Onze VPS'en staan in een betrouwbaar en snel netwerk waarbij er een uptimegarantie van 99% is. Bij een eventuele storing is er monitoring waardoor er 24/7 direct ingegrepen kan worden 

Schaalbaarheid

Ben je toe aan uitbreiding? Binnen je Yourhosting account breid je eenvoudig je VPS uit met extra schijfruimte, CPU of IP adressen. 

Veelgestelde vragen over een Reseller VPS

Een Reseller VPS is een virtuele server waarbij het beheer van de server wordt uitgevoerd door ons. VPS staat voor Virtual Private Server en wordt ook wel een virtual server genoemd. Een Reseller VPS is te vergelijken met een Managed VPS maar is speciaal gericht op het zelf verkopen van hosting (resellen). Met een Reseller VPS kun je zelf hosting aanbieden aan je klanten, maar regelen wij het technische beheer van je server.

Resellen via een VPS kent veel voordelen ten opzichte van resellen via gewone shared hosting:
  • Je hoeft geen server te delen met andere klanten zoals bij gewone shared reseller hosting het geval is. Hierdoor heb je minder kans op storingen en heb je zelf veel invloed op de snelheid.

  • Een VPS is schaalbaar. Dat houdt in dat je als reseller elk gewenst moment je server kan upgraden. De server groeit dus mee met jouw behoeften. Wanneer je meer hosting verkoopt aan je klanten kun je eenvoudig bijschalen. Door de schaalbaarheid van een VPS kun je dus veel kosten besparen.

  • Een VPS kent geen hoge investeringen zoals een dedicated server. Met een VPS huur je eigenlijk alleen de resources zoals CPU, RAM, opslag en dataverkeer en ben je niet verplicht om fysieke hardware aan te schaffen. Je hoeft dus geen grote investeringen te doen en kunt direct starten met hosting verkopen!

  • Een VPS heeft een hoge uptime. Bij Yourhosting maken we gebruik van speciale technieken om downtime te verminderen of te voorkomen. Dit doen we door onze hardware, infrastructuur en netwerkcomponenten dubbel uit te voeren en gebruik te maken van diverse High Availability oplossingen.

  • Je houdt meer tijd over omdat wij het serverbeheer voor je doen. Dat houdt in dat wij ons met alle technische zaken bezig houden en jij je bezig kan houden met je klanten website of applicaties.

Een Reseller VPS is geschikt voor iedereen die veel websites heeft en daar een professionele hosting oplossing voor zoekt of voor ondernemers die zelf webhosting willen verkopen.