Wat is hosting?


Hosting is in het kort gezegd; het huren van een stukje ruimte (opslag) op een server waarop de bestanden van je website zijn opgeslagen. Deze server met websites is ondergebracht in een datacenter en staat 24/7 in verbinding met het internet. 

Kies direct je hostingpakket

Wanneer heb ik hosting nodig?

Je hebt hosting nodig wanneer je een website wilt gaan opzetten of wilt e-mailen met een eigen domeinnaam. Door het uploaden (versturen van bestanden naar onze server) van je website naar je hosting pakket bij Yourhosting wordt je website bereikbaar voor iedereen. Wanneer je een eigen domeinnaam hebt waarmee je wilt e-mailen heb je ook hosting nodig. E-mails die naar jouw e-mailadres worden verzonden, worden opgeslagen op je hosting pakket.

Welke hosting past bij mij?

Shared webhosting is geschikt voor websites die nog niet heel veel bezoekers hebben en daardoor niet heel veel rekenkracht nodig hebben. Shared webhosting wordt veel gekozen door particulieren en kleine tot middelgrote bedrijven. VPS hosting is geschikt voor bedrijven die een hoge uptime nodig hebben en maximale prestaties. VPS hosting wordt veel gekozen door professionele webshops en middelgrote tot grote bedrijven. Reseller hosting kies je wanneer je zelf geld wilt verdienen met het verkopen van hosting.

 

Welke soorten webhosting zijn er?

Shared webhosting
Reseller hosting
Managed VPS hosting
Unmanaged VPS hosting
WordPress Hosting
 

Kies direct je hostingpakket

Ook een website, webshop of blog beginnen? Kies dan direct je hostingpakket. 

Kies je VPS

Shared hosting

Wil je met jouw domeinnaam mailen? Dat kan met een Shared Hostingpakket (op deze pakketten kun je ook een website maken) of met een e-mailpakket. Als je het pakket eenmaal hebt, installeer je je e-mailadres inclusief je eigen domeinnaam op je eigen mailprogramma. Je kunt ook gebruikmaken van onze eigen webmail.

Shared Hosting

WordPress hosting

Ga je aan de slag met het CMS WordPress? Kies dan voor onze WordPress hosting! Met WordPress hosting ben je verzekerd van razendsnelle laadtijden omdat dit platform volledig geoptimaliseerd is voor het gebruik van WordPress. Hierdoor is je website tot wel 5x sneller! Ook zijn er extra beveiliginsmaatregelen om je WordPress website veilig te houden. Kies je voor Managed WordPress hosting dan doen wij ook alle WordPress updates voor je, hierdoor bespaar je veel tijd!

WordPress Hosting

VPS hosting

Dan is er nog VPS hosting. Met VPS hosting huur je een Virtual Private Server (een eigen virtuele server) die heel snel is, een hoge uptime heeft en schaalbaar is. VPS hosting deel je niet met andere klanten; de opslag, rekenkracht en geheugen van de server zijn geheel voor jou. Ook kan je zelf kiezen welk besturingssysteem je op je VPS wilt draaien en kan je er meerdere websites op laten draaien.

VPS hosting

E-mail hosting

Gebruik je een domeinnaam alleen om te mailen? Kies dan voor E-mailhosting. Je stuurt dan e-mails met je eigen domeinnaam! Mailen kan vanaf verschillende mailclients zoals Outlook, Gmail of de webmail client van Yourhosting

E-mailhosting