Meer dan 15 jaar betrouwbare webhosting
Live support via telefoon en chat
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Live support via telefoon en chat

Probeer Microsoft 365 Business Standard

Uw Office-pakket en e-mail als abonnement + 
extra’s voor beter samenwerken.

(Voorheen Office 365 Business Premium)

50 GB Exchange e-mail en agenda’s + domeinkoppeling
Office-programma’s op 5 apparaten
1 TB veilige online opslag van al uw bestanden
Tegelijkertijd samenwerken in 1 bestand
Lage kosten per gebruiker per maand
Gratis installatieservice en support van Yourhosting
Office Online
Microsoft Teams incl. HD-videovergaderingen
Online vergaderen
Volledige Outlook ondersteuning
Teamsites
Yammer Basic (sociaal bedrijfsnetwerk)
Zoeken en ontdekken met Delve
Sway voor professionele digitale storytelling
Multi-Factor authenticatie
Antispam
Betrouwbaarheid SLA
Beveiliging
Privacy
Medewerkerbeheer
Up-to-date
Active Directory-integratie
Ondersteuning
Bestel Office 365 Premium

Wat betekent Office 365…

 • U bent productiever en efficiënter. Omdat u overal uw office bij de hand heeft, kunt u uw tijd beter indelen en meer gedaan krijgen.
 • Uw kantoor kan overal zijn. Of u nu online of offline werkt en vanaf uw computer, tablet of telefoon, Office 365 staat voor u klaar.
 • Office 365 update automatisch. U werkt dus altijd met de laatste versie van uw favoriete programma’s zoals Word, Excel en Outlook.
 • U betaalt een vast laag bedrag per gebruiker per maand en kunt eenvoudig opschalen als uw bedrijf groeit en afschalen als dat nodig is.

 • Als u even niet op uw werkplek bent, kunt u uw klant direct te woord staan en heeft u meteen de laatste versie van documenten bij de hand.
 • Bewerk overal uw bestanden op elk gewenst apparaat, of u nou online of offline bent.
 • Onderweg, thuis of op kantoor. Met Office 365 heeft u overal toegang tot uw e-mail, agenda en contactpersonen. Afspraken maken met klanten is zo heel eenvoudig.

 • Onderweg bestanden meesturen met e-mail is geen probleem. U kunt overal bij de laatste versie van uw offertes en presentaties die u eenvoudig als bijlage toevoegt.
 • Gebruik uw domeinnaam met uw e-mailaccount zodat uw bedrijfsnaam wordt weergegeven bij elk bericht dat u verzendt. Zo komt u betrouwbaar en professioneel over.
 • U heeft altijd toegang tot uw Exchange e-mail, contactpersonen en agenda’s. Handel e-mail af waar en wanneer u maar wilt. Bijvoorbeeld tijdens de pauze van een netwerkevent.

 • U hoeft niet meer voor elke meeting in de auto te stappen. Spreek elkaar eenvoudig online via Skype voor Bedrijven. Zo bespaart u op reistijd, reiskosten en besteedt u uw uren efficiënter.
 • Met een HD-video zit u samen aan één tafel. U kunt zelf foto’s en video’s instellen zodat uw klant weet met wie hij een gesprek heeft. Zo houdt u het contact persoonlijk.
 • Met Exchange e-mail heeft u contact met klanten wanneer u dat het beste uitkomt. Zo heeft u meer controle over uw planning en kunt u uw tijd beter indelen.

 • U beschikt altijd over de laatste versie van documenten zoals offertes en presentaties, en kunt deze gemakkelijk delen.
 • Werk met meerdere gebruikers tegelijkertijd in hetzelfde bestand. U hoeft geen twijfels meer te hebben of u wel met de laatste versie werkt, want het bestand is altijd up-to-date.
 • Uw bestanden zijn optimaal beveiligd en blijven uw eigendom. Van alle aanbieders in cloudopslag heeft Microsoft de meeste certificeringen.
 • Met OneDrive voor Bedrijven heeft u maar liefst 1 TB opslagruimte in de cloud. Om u een idee te geven, hiermee kunt u 10 miljoen Word-bestanden van ongeveer 5 pagina’s opslaan, 200.000 foto’s of ruim 200 uur aan video’s.

Gratis basisinstallatie en de beste support

Veelgestelde vragen

Met Office 365-abonnementen krijgt u de volledig geïnstalleerde Office-programma’s: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access (Publisher en Access zijn alleen beschikbaar op pc). U kunt Office 365 installeren op meerdere apparaten, waaronder pc’s, Macs, Android-tablets, Android-telefoons, iPad en iPhone. Daarnaast ontvangt u met Office 365 services als 1 TB onlineopslag met OneDrive. U beschikt altijd over de meest recente versie van de Office-toepassingen.

Office als eenmalige aankoop bevat Word, Excel en PowerPoint voor gebruik op één pc of Mac. De toepassingen worden niet automatisch bijgewerkt. Om de nieuwste versie te krijgen, moet u Office opnieuw aanschaffen wanneer de nieuwste versie beschikbaar komt. Office als eenmalige aankoop bevat geen van de services die zijn inbegrepen bij Office 365.

Met Exchange e-mail van Office 365 staat uw e-mail veilig in de cloud. U werkt altijd met de laatste versie van Exchange en updates en verbeteringen voor de software worden automatisch opgehaald zodra ze beschikbaar zijn. Bovendien synchroniseert Office 365 uw e-mail, agenda’s en contactpersoongegevens in realtime op al uw apparaten. De informatie is dus altijd up-to-date, met welk apparaat u ook werkt.

Ja wij helpen u graag met de basisinstallatie van Office 365, zodat u direct aan de slag kunt. We verzorgen het koppelen van een gebruiker aan een licentie en installeren we de Office-programma’s op een apparaat. Deze basisinstallatie is geheel gratis.

Bestel een Office 365 Premium-licentie. Geef vervolgens via het supportformulier aan dat u uw bestaande Exchange Online-licentie wilt upgraden naar Office 365 Premium . U ontvangt een e-mail wanneer de upgrade is voltooid. Dit duurt maximaal 24 uur. Wanneer u van een jaarabonnement Exchange Online naar een jaarabonnement Office 365 gaat, geldt de upgrade per direct. Dit geldt ook wanneer u van een maandabonnement Exchange Online, naar een maandabonnement Office 365 gaat. Wanneer u van een jaarabonnement Exchange Online overstapt naar een maandabonnement Office 365, dan geldt de upgrade per einde contract.


Neem contact op met een Microsoft-specialist

“Zoals zoveel bedrijven werkten we al met Office. Ons team groeide en we wilden effectief en efficiënt samenwerken. In de cloud werken is dan een logische stap. Daarnaast wilden we ook investeren in de toekomst en een schaalbaar systeem hebben. Wie weet hoe ver we nog groeien. Ook heb ik in het hoogseizoen meer mensen nodig dan in minder drukke tijden. Daar wil ik met mijn IT­-omgeving op in kunnen spelen.”