8 groeikansen met de hybrid cloud voor jouw bedrijf

Veranderen en groeien met de cloud

Hybrid cloud: 8 groeimogelijkheden

Cloud is inmiddels de primaire optie voor veel organisaties. Het gaat hierbij allang niet meer alleen om het gemak en de voorspelbaarheid van de cloud. Nu zijn innovatiekracht, flexibiliteit en de digitale transformatie die je met cloud kunt bereiken de belangrijkste drijfveren. Maar wat zet je als organisatie wel en niet in de cloud en bij wie?

Als organisatie ben je niet zomaar in de cloud. Bedrijven hebben de keuze uit drie cloudscenario’s: public, private en hybrid. De laatste optie is een mengvorm waarin zowel public als private cloudservices zijn geïntegreerd. Dit biedt bedrijven nieuwe groeimogelijkheden. Deze whitepaper beschrijft 8 groeikansen van de hybride cloud voor organisaties. Je leert onder andere:

  • Hoe bedrijven zich kunnen focussen op innovatie en kerncompetenties
  • Waarom je je minder zorgen hoeft te maken over security
  • Hoe je met lokale dataopslag voldoet aan wet- en regelgeving
  • Waarom organisaties snel kunnen inspelen op verandering

Benut de kansen van de hybrid cloud

Wil je ook profiteren van de groeimogelijkheden die de hybrid cloud jouw bedrijf te bieden heeft? Download dan de volledige whitepaper.

Download

Ontvang de whitepaper per e-mail

IaaS, PaaS en SaaS, Anything as a service
"De hybrid cloud maakt het mogelijk om mee te schalen met de stijgende (of afnemende) vraag naar technologie binnen de organisatie. Automatisch op- en afschalen op basis van daadwerkelijk gebruik in plaats van geschat verbruik. Hierdoor betaal je alleen voor wat je daadwerkelijk verbruikt, kun je makkelijk meeschalen met de grootte van je organisatie en kun je piekbelastingen flexibel en snel opvangen. "

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018