As-a-Service: van bezit naar gebruik in de cloud

Waarom IaaS, PaaS, SaaS en alles XaaS?

Alles wordt een Service

Er is een grote beweging gaande waarin je nagenoeg alles als een dienst kunt afnemen: de services-economie. In de IT is deze ontwikkeling goed zichtbaar. Waarom zou je rekenkracht en andere IT-capaciteiten aanschaffen als je deze ook kunt huren? Het complexe en dure beheer kun je dan overlaten aan de provider, die daar als specialist veel beter voor is toegerust.

In deze whitepaper komen de voor- en nadelen van de verschillende service-opties aan bod. Daarnaast leer je onder andere:

  • Wat precies het verschil is tussen IaaS, PaaS en SaaS
  • Wat de gevolgen zijn van de toename van service in de praktijk
  • Waarom gebruik van cloud services ook kanttekeningen heeft
  • Welke verschillende types cloud beschikbaar zijn

Benut de voordelen van cloud diensten

Wil jij weten wat de voor- en nadelen zijn van As-a-Service en hoe je deze kansen optimaal kunt benutten voor jouw organisatie? Download dan de volledige whitepaper.

Download

Ontvang de whitepaper per e-mail

IaaS, PaaS en SaaS, Anything as a service
"SaaS is de kroon op de transitie naar de cloud. De ICT speelt geen rol meer, de bedrijfseigen maatwerkapplicaties worden verruild voor algemeen toegankelijke, online functionaliteit. Het bedrijf hoeft er alleen maar voor te zorgen dat er netwerktoegang is tot de service en misschien ook apparatuur om toegang te krijgen; er zijn al veel organisaties die deze toegang mogelijk maken via Bring Your Own Device"

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018