Cloud in vogelvlucht: 7 kenmerken van de cloud

Wat is de cloud wel en wat is het niet?

7 essentiƫle eigenschappen van cloud diensten

Cloud first is een term die je steeds vaker hoort. Logisch, want cloud computing is tegenwoordig de primaire optie voor zakelijke IT. Dit geldt ook steeds vaker voor overheden, banken en andere organisaties die uit security- en privacyoverwegingen lange tijd erg terughoudend zijn geweest.

Er zijn echter tal van definities van cloud in omloop. In deze whitepaper komen daarom de 7 belangrijkste kenmerken van de cloud aan bod. Daarnaast leer je onder andere:

  • Wat de geschiedenis is van de cloud
  • Welke verschillende smaken beschikbaar zijn
  • Waarom cloud oplossingen veel voordelen biedt aan IT
  • Wat de toegevoegde waarde is voor de business

Verdiep je in de cloud

Wil jij weten wat de cloud precies inhoudt en hoe cloud services jouw organisatie kunnen helpen? Download dan vandaag de volledige whitepaper.

Download

Ontvang de whitepaper per e-mail

IaaS, PaaS en SaaS, Anything as a service
"De cloud is het sluitstuk van een periode van decennia waarin organisaties alles in het werk hebben gesteld om zich te richten op hun kernactiviteiten. Het gaat allang niet meer om het gemak en de voorspelbaarheid die de cloud met zich mee brengt. Nu zijn de innovatiekracht, de flexibiliteit en de digitale transformatie die je met de cloud kunt bereiken de belangrijkste drijfveren voor de transitie naar de cloud"

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018