• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Advies, ontwerp &
altijd de beste begeleiding

Al je IT-specialisten onder een dak. Met je eigen accountmanager als vast aanspreekpunt.

Wij denken graag met je mee

Je zoekt een veilige plek voor je bedrijfskritische data en software, en wilt maximaal profiteren van de mogelijkheden die een private, public of hybride cloud biedt. Daarnaast wil je verzekerd zijn van uitstekende prestaties en de kosten onder controle houden. Wij denken met je mee. Zonder moeilijke termen, in no-nonsense taal. Je eigen accountmanager helpt je graag de juiste keuzes te maken.

360° Cloud Care

We begeleiden je van begin tot eind bij elk project. Of het nu gaat om optimalisatie en innovatieprojecten, development en architectuur van je infrastructuur, workshops en advies, migratie en implementatie van je software en data, hosting, cloud services of beheer en support.

Met onze 360° Cloud Care krijgt elk IT-project een eigen accountmanager als aanspreekpunt. Samen met onze inhoudelijke specialisten ben je altijd verzekerd van de beste begeleiding voor elk IT-project dat je bij Yourhosting onderbrengt. Dat is alvast een zorg minder.

Development & Architectuur

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Enim doloremque nihil quibusdam, natus, fugit at eaque et. Sint quasi ut debitis facere cupiditate aut, officia numquam! Sequi in, voluptates ratione!

Optimalisatie & Innovatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ad, praesentium maiores ducimus earum quam sunt necessitatibus minima ab odio laboriosam, tenetur iusto tempore cum natus delectus maxime, veniam soluta eius.

Partners

Beheer & Support

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Et harum dicta modi provident qui animi odio, corporis neque, repellendus fugiat! Esse nulla, laborum odio voluptate eveniet voluptatibus ratione eligendi ipsam.

Hosting & Cloudservices

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Cumque at odio ipsam et est obcaecati, harum esse cupiditate reprehenderit deserunt nihil maxime culpa consequuntur expedita veritatis, enim nostrum, iste possimus!

Migratie & Implementatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Quasi ipsam sunt ab ullam aut ut inventore harum fugit adipisci, porro cumque optio, in, numquam placeat corrupti ex aperiam vitae nihil.

Workshops & Advies

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero atque, pariatur deserunt voluptates iste sint adipisci eligendi iusto aliquam dolores blanditiis harum. Consequuntur, dolores esse cum animi, repudiandae impedit sequi.

Klik op de onderwerpen voor meer informatie 360-business

Partners

Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie

Ifective. Maatwerksoftware specialist in combinatie met Azure.

Ifective is als Microsoft Gold Application- en Azure partner gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk software-oplossingen. Oplossingen die landen op en gebruik maken van features uit het Microsoft Azure platform . Ifective bedenkt en bouwt innovatieve applicaties en apps die gefragmenteerde informatie uit verschillende bronnen en workloads verzamelen en overzichtelijk toegankelijk maken in je cloud-omgeving. Op ieder tijdstip, vanaf iedere locatie en vanaf ieder device. Dat zorgt voor ongekende flexibiliteit en efficiency. Ifective is daarom voor Yourhosting dé partner voor het ontwikkelen van applicaties en apps in Azure.

CloudTransformers. Dé expert in transformatie naar de cloud

Microsoft Gold Partner CloudTransformers is dienstverlener van ontwerp, migratie en implementatie van clouddiensten. Het bedrijf heeft jarenlange expertise en naam opgebouwd bij grote enterprises in Nederland die ze ondersteunen in hun transformatie naar de cloud. CloudTransformers ondersteunt zowel in techniek als in de strategie, architectuur en de impact hiervan op de interne ict'ers die ermee gaan werken. Met de samenwerking met CloudTransformers kan Yourhosting alle levensfases van een applicatie voor een klant ondersteunen: van de ontwikkeling, migratie en implementatie tot het beheer, de technische ondersteuning en de hosting.

Over Interxion

Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 45 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheid en continue beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 600 connectiviteitsproviders, 21 Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.

Interxion is in 1998 opgericht in Nederland en het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Schiphol-Rijk. Interxion heeft 9 datacenters in de regio Amsterdam. Al deze datacenters maken gebruik van 100% duurzame energie.

Vrijblijvend advies? Bel 038-2305010 of stuur een bericht

Contactformulier

*Verplichte velden

Maak kennis met je eigen accountmanager

Met Yourhosting Managed IT is je eigen accountmanager het directe aanspreekpunt. Samen met het team van specialisten bieden we ondersteuning bij elk IT-project, van begin tot eind. Zonder moeilijke termen en in no-nonsense taal.

Maak kennis

Onze klanten vertellen

NIPO software
Door de keuze voor Microsoft Azure en Azure Stack bij Yourhosting kunnen we projecten aannemen die we eerder moesten weigeren Bekijk volledige referentie
logo yourhosting

Zakendoen in 80 landen met Azure Stack

NIPO was in 2010 één van de eerste gebruikers van public Azure, de publieke clouddienst van Microsoft, en maakt sinds kort ook gebruik van de Azure Stack-platform van Yourhosting. Product- en marketingdirecteur Sjoerd Gras van NIPO legt uit waarom het bedrijf voor Azure en Yourhosting koos. Welke invloed had die keuze op de groei van het bedrijf?

NIPO komt voort uit Kantar TNS, voorheen TNS NIPO, een van de grootste marktonderzoeksbureaus van Nederland. De onderzoekers ontwikkelen al vanaf de jaren zeventig eigen software voor datacollectie. Die software bleek zo goed dat ook andere bureaus er interesse in kregen. Daarom gingen ze hun oplossingen onder de vlag van NIPO verkopen. En dat doen ze nog steeds. NIPO is nog steeds een zeer belangrijke speler in zijn niche en actief in zo’n 80 landen. Meer dan 200.000 gebruikers van 250 grote marktonderzoeksbureaus werken met NIPO oplossingen.

“Door de keuze voor Microsoft Azure en Azure Stack bij Yourhosting kunnen we projecten aannemen die we eerder moesten weigeren.”

De keuze voor Azure

NIPO was een aantal jaren geleden een van de eerste bedrijven die Azure cloud van Microsoft gebruikte. Een spannende beslissing voor het bedrijf, maar Gras heeft er nooit spijt van gehad. “In die tijd was Azure nog helemaal niet ver ontwikkeld en onze aandeelhouders en klanten waren daardoor sceptisch. We hebben echter doorgezet en we hebben gelijk gekregen. Het is één van de beste beslissingen die we ooit hadden kunnen nemen.” De reden dat Gras en NIPO indertijd toch in zee gingen met Microsoft had te maken met belofte voor schaalbaarheid, elasticiteit en ontzorging. NIPO heeft vijftig man in dienst die een bijzonder complexe en grote software suite onderhouden en men wilde zorgvuldig met de tijdsinvesteringen van die mensen omgaan. “We zagen in dat het veel te veel tijd en inspanning zou kosten om overal waar we zaken deden infrastructuren op te tuigen en beheerafdelingen op te zetten. Door onze keuze voor Azure kunnen we nu met slechts twee mensen al onze deployments in de wereld beheren”, vertelt Gras.

Rusland

De keuze voor Azure levert NIPO dus een heel efficiënt en overzichtelijk deploymentproces op. Toch loopt NIPO met de keuze voor Azure ook tegen beperkingen aan. Die hebben steeds minder vaak met emotie en steeds vaker maken met wetgeving te maken. “Microsoft heeft niet in alle zeventig landen waar wij zaken doen datacenters staan. Dat betekent dat in sommige gevallen data opgeslagen wordt buiten landsgrenzen, en dat kan in strijd zijn met de wet. Rusland is daarvan een mooi voorbeeld. Russische klanten van NIPO stalden hun data in het Nederlandse Azure West Europa datacenter. Sinds 2016 mag dat echter niet meer van de Russische overheid. Persoonsgebonden (PII) data van Russische staatsburgers moet sinds 2016 primair worden opgeslagen in Rusland. Voor NIPO betekende dit dat we toch eigen infrastructuur moesten gaan onderhouden om zaken te kunnen blijven doen in Rusland, iets wat we juist wensten te voorkomen.”

Azure Stack

Microsoft en partners werken momenteel aan Azure Stack, technologie waarmee bedrijven een eigen Azure datacenter kunnen bouwen en onderhouden. Het platform heeft dezelfde gebruikerservaring en -interface als public Azure, waardoor beheerders zich niet hoeven te laten omscholen of een andere manier van werken eigen moeten maken. Yourhosting uit Zwolle speelt een sleutelrol in dit project. Voor Gras was het duidelijk dat hij met Yourhosting om de tafel moest. “Voor NIPO is Yourhosting de vanzelfsprekende en eigenlijk noodzakelijke keuze voor de implementatie van het Azure Stack-platform”, zegt Gras. “Als mede-ontwikkelaar hebben ze een unieke kennisvoorsprong en zijn ze ideaal in de gelegenheid om ons te ondersteunen.”

Yourhosting heeft ervoor gezorgd dat NIPO als één van de eerste bedrijven ter wereld van Azure Stack gebruik kan maken. Het bedrijf gebruikt het cloud automation platform van Yourhosting’s zusterbedrijf Resello om applicaties te hosten en geeft NIPO daarmee hetzelfde beheergemak als wanneer het gebruik zou maken van public Azure. “We merken eigenlijk geen groot verschil tussen public Azure en Azure Stack. We kunnen deployen met dezelfde ARM templates, dezelfde rapportages opvragen en dezelfde deploymentmethodes hanteren. Het zorgt ervoor dat er geen extra complexiteit komt kijken bij een implementatie buiten public Azure en je dus net zo efficiënt kan zijn.”

Grip op data

Gebruikers als NIPO kunnen hierdoor oplossingen in datacenters waar ook ter wereld implementeren, of dat nu in de datacenters van Microsoft is, in een eigen datacenter of in het datacenter van een partner. “We kunnen samenwerken met lokale partijen en controle houden over waar data zich bevindt zonder dat we onze beheerprocessen helemaal opnieuw in moeten richten,” aldus Gras. “Toen we in Rusland begonnen, hadden we letterlijk een ordner vol contracten en vier maanden onderhandelen nodig voor we echt een oplossing hadden staan. Dat is nu veel eenvoudiger. We gaan gewoon met Yourhosting om tafel en richten dat dezelfde dag nog in.” Heel veel bedrijven kunnen momenteel geen cloud benefits aanbieden in het buitenland, omdat het voldoen aan wereldwijde juridische normen teveel tijd en geld kost. “Die beperking hebben wij niet meer en we kunnen nu projecten oppakken die we eerder moesten laten lopen. Het Yourhosting Azure Stack platform is daarmee echt een versneller van onze business.”

Ook interessant

Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017