Advies, ontwerp & altijd de beste begeleiding


Al je IT-specialisten onder een dak, met een accountmanager als vast aanspreekpunt

Wij denken graag mee

Je zoekt een veilige plek voor je bedrijfskritische data en applicaties, en wilt maximaal profiteren van de mogelijkheden die een private, public of hybride cloud biedt. Daarnaast wil je verzekerd zijn van uitstekende prestaties en de kosten onder controle houden. Wij denken mee over de beste oplossing voor jouw situatie. Zonder moeilijke termen, in no-nonsense taal.

360° Cloud Care

We begeleiden je van begin tot eind bij elk project. Of het nu gaat om optimalisatie en innovatieprojecten, development en architectuur van je infrastructuur, workshops en advies, migratie en implementatie van je software en data, hosting, cloud services of beheer en support.

Met onze 360° Cloud Care krijgt elk IT-project een eigen accountmanager als aanspreekpunt. Samen met onze inhoudelijke specialisten ben je altijd verzekerd van de beste begeleiding voor elk IT-project dat je bij Yourhosting onderbrengt. Dat is alvast een zorg minder.

360 graden cloud care

Ifective. Maatwerksoftware specialist in combinatie met Azure.

Ifective is als Microsoft Gold Application- en Azure partner gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk software-oplossingen. Oplossingen die landen op en gebruik maken van features uit het Microsoft Azure platform . Ifective bedenkt en bouwt innovatieve applicaties en apps die gefragmenteerde informatie uit verschillende bronnen en workloads verzamelen en overzichtelijk toegankelijk maken in je cloud-omgeving. Op ieder tijdstip, vanaf iedere locatie en vanaf ieder device. Dat zorgt voor ongekende flexibiliteit en efficiency. Ifective is daarom voor Yourhosting dé partner voor het ontwikkelen van applicaties en apps in Azure.

CloudTransformers. Dé expert in transformatie naar de cloud

Microsoft Gold Partner CloudTransformers is dienstverlener van ontwerp, migratie en implementatie van clouddiensten. Het bedrijf heeft jarenlange expertise en naam opgebouwd bij grote enterprises in Nederland die ze ondersteunen in hun transformatie naar de cloud. CloudTransformers ondersteunt zowel in techniek als in de strategie, architectuur en de impact hiervan op de interne ict'ers die ermee gaan werken. Met de samenwerking met CloudTransformers kan Yourhosting alle levensfases van een applicatie voor een klant ondersteunen: van de ontwikkeling, migratie en implementatie tot het beheer, de technische ondersteuning en de hosting.

Over Interxion

Interxion (NYSE: INXN), een toonaangevende Europese leverancier op het gebied van cloud- en carrier-neutrale colocatie datacenterdiensten, bedient een breed scala aan klanten vanuit 45 datacenters in 11 Europese landen. De uniform ontworpen energie-efficiënte datacenters van Interxion bieden klanten uitgebreide zekerheid en continue beschikbaarheid voor hun bedrijfskritische applicaties. Meer dan 600 connectiviteitsproviders, 21 Europese internet exchanges en toonaangevende cloud- en digital-mediaplatforms bieden hun netwerkverbindingen aan in de Interxion datacenters. Interxion heeft hierdoor ware cloud-, content, financiële en connectiviteit hubs gecreëerd, die de groei van communities of interest stimuleren.

Interxion is in 1998 opgericht in Nederland en het Europese hoofdkantoor bevindt zich in Schiphol-Rijk. Interxion heeft 9 datacenters in de regio Amsterdam. Al deze datacenters maken gebruik van 100% duurzame energie.

Resello

De Resello Cloud Marketplace biedt alles dat resellers nodig hebben om succesvol zaken te doen in de cloud. Of hun focus nu ligt op managed services, hosting en domeinnamen of cloudoplossingen, ze profiteren allemaal van de grote verscheidenheid aan IT-oplossingen in onze Cloud Marketplace. Dit volledig geïntegreerde platform bied een geheel aanpasbare storefront, back office met support- en facturatiesysteem en klant-controlepanelen. Partners kunnen ook verbinding maken met de Resello Cloud Marketplace via onze krachtige API of maatwerk WHMCS-modules.

Meer dan 5.000 actieve resellers wereldwijd gebruiken het platform voor het verkopen van IT-oplossingen. Voor meer informatie: https://www.resello.com/

Vrijblijvend advies? Bel 038-2305010

Klant cases

logo van nipo

Nipo

NIPO was in 2010 één van de eerste gebruikers van public Azure

logo van leander healthcare

Leander healthcare

Leander Healthcare maakt met slimme innovaties het verschil in de gezondheidszorg

logo van pec zwolle

PEC Zwolle

Voetbalclub PEC Zwolle is een begrip voor iedere Zwollenaar

Empowering your business

Met 15+ jaar ervaring in hosting- en cloudtechnologie realiseren we betrouwbare IT-oplossingen die bijdragen aan je bedrijfsstrategie en business. We werken samen met gespecialiseerde partners zodat je altijd de juiste ondersteuning krijgt. Met een van onze eigen ervaren accountmanagers als vast aanspreekpunt. Wel zo prettig.

Meer over ons
 
logo voor microsoft gold partners
iso iec 27001 logo voor information security management
Yourhosting is Microsoft Marketmaker Nederland
Yourhosting is #1 internet dienstverlener volgens MT