Managed Services
bij Yourhosting

De continuïteit van je
IT-functionaliteit geborgd

We take care of your cloud business

Je moet erop kunnen vertrouwen dat je IT-systemen werken, en dat ze blijven werken. Met 15+ jaar ervaring in hosting- en cloudtechnologie begrijpen wij dat als geen ander. Vanaf de implementatie zorgen wij ook voor de nodige ondersteuning om het platform te beheren. Zo blijft de continuïteit van je IT-functionaliteit geborgd.

Services - Beheer & Support

Wij ondersteunen je tijdens de gehele transitie naar de cloud. Na implementatie op onze cloudplatformen kun je gebruikmaken van onze Beheer & Support-services. Of je ons nu alleen als vraagbaak gebruikt, of het volledige beheer bij ons afneemt: wij zorgen dat je optimaal ondersteund wordt zoals je dat zelf wilt. 24x7 en met de juiste SLA, zodat de continuïteit geborgd is.

Optimization - Optimalisatie & Innovatie

Bedrijven moeten zich steeds vaker aanpassen aan veranderde omstandigheden. Binnen ons 360º Cloud Care-programma blijven we voortdurend in gesprek. Zo zijn we altijd op de hoogte van je benodigde optimalisatie- en innovatiewensen. Met onze kennis en de continue stroom aan nieuwe functionaliteit, kunnen we helpen om de IT-functionaliteit optimaal te laten functioneren voor je bedrijfsprocessen, en nog beter aan te laten sluiten op de ontwikkeling in de markt.

24/7

24/7 ontzorgd door de hostingexpert

Door onze ervaring in hosting- en cloudtechnologie weten we hoe belangrijk het is om je kritische applicaties goed in te richten en te ondersteunen. Onze deskundige experts beperken de risico’s voor je omgeving zo veel mogelijk, en staan daarnaast 24/7 klaar om te helpen als dat nodig is.

Interesse in Managed Services? Bel 038-2305020 of stuur een bericht

360° Cloud Care van Yourhosting

Als ervaren cloudhoster kunnen wij bij elk project van begin tot eind ondersteuning bieden. Door onze samenwerking met gespecialiseerde partners verzekeren we je in elke situatie van de beste begeleiding door experts. Dat is alvast een zorg minder.

Meer over 360° Cloud Care
ISO logo

Hoogste beveiligingscertificering

Bij Yourhosting ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare omgeving. Wij werken conform de ISO 27001- en NEN 7510 norm en voldoen dus aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging voor alle type organisaties.

Meer over beveiliging en privacy

Microsoft Gold Certified Partner

Deze hoogste status binnen het Microsoft Partner Network is aan ons toegekend omdat we als partner voldoen aan zware toelatingseisen op het gebied van klantreferenties, succesvolle implementaties, specialisatie en certificering van medewerkers.

Microsoft Gold Partner logo

8 groeikansen met de hybrid cloud

De cloud is inmiddels de primaire optie voor veel organisaties. Maar welke data en applicaties zet je wel of niet in de cloud en bij wie? Bedrijven hebben hierbij de keuze uit de private en public cloud.

De hybrid cloud maakt het mogelijk om zowel te profiteren van de voordelen van public als private cloudservices. Download de whitepaper en ontdek 8 groeikansen van de hybride cloud.

Download whitepaper

Interesse in Managed Services? Bel 038-2305020 of stuur een bericht

Contactformulier

*Verplichte velden

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018