Managed Services bij Yourhosting


De continuïteit van je IT-functionaliteit geborgd

Neem contact op

We take care of your cloud business

Je moet erop kunnen vertrouwen dat je IT-systemen werken, en dat ze blijven werken. Met 15+ jaar ervaring in hosting- en cloudtechnologie begrijpen wij dat als geen ander. Vanaf de implementatie zorgen wij ook voor de nodige ondersteuning om het platform te beheren. Zo blijft de continuïteit van je IT-functionaliteit geborgd.

Voordelen

Services - Beheer & Support
Optimization - Optimalisatie & Innovatie
24/7 ontzorgd door de hostingexpert

Waarom Managed Services bij Yourhosting

Van A tot Z

Allround inzetbaar vanaf strategie, architectuur, migratie en implementatie tot innovatie, optimalisatie, beheer en support.

Gespecialiseerde partners

Op elk gebied de juiste ondersteuning bij de transitie door onze samenwerking met gespecialiseerde partners.

Een vast aanspreekpunt

Één van onze ervaren accountmanagers is altijd je vaste aanspreekpunt. Dat is wel zo prettig.

15+ jaar ervaring

We zijn een gevestigde partij in de markt en hebben alle kennis van hosting en cloudtechnologie in huis.

Services - Beheer & Support

Wij ondersteunen je tijdens de gehele transitie naar de cloud. Na implementatie op onze cloudplatformen kun je gebruikmaken van onze Beheer & Support-services. Of je ons nu alleen als vraagbaak gebruikt, of het volledige beheer bij ons afneemt: wij zorgen dat je optimaal ondersteund wordt zoals je dat zelf wilt. 24x7 en met de juiste SLA, zodat de continuïteit geborgd is.

Optimization - Optimalisatie & Innovatie

Bedrijven moeten zich steeds vaker aanpassen aan veranderde omstandigheden. Binnen ons 360º Cloud Care-programma blijven we voortdurend in gesprek. Zo zijn we altijd op de hoogte van je benodigde optimalisatie- en innovatiewensen. Met onze kennis en de continue stroom aan nieuwe functionaliteit, kunnen we helpen om de IT-functionaliteit optimaal te laten functioneren voor je bedrijfsprocessen, en nog beter aan te laten sluiten op de ontwikkeling in de markt.

ervaar azure stack in het experience center

Interesse in Managed Services? Bel 038-2305010 of stuur een bericht

Neem contact op

24/7 ontzorgd door de hostingexpert

Door onze ervaring in hosting- en cloudtechnologie weten we hoe belangrijk het is om je kritische applicaties goed in te richten en te ondersteunen. Onze deskundige experts beperken de risico’s voor je omgeving zo veel mogelijk, en staan daarnaast 24/7 klaar om te helpen als dat nodig is.

Hoogste beveiligingscertificering

Bij Yourhosting ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare omgeving. Wij werken conform de ISO 27001- en NEN 7510 norm en voldoen dus aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging voor alle type organisaties. Meer over beveiliging en privacy

360° Cloud Care van Yourhosting

Als ervaren cloudhoster kunnen wij bij elk project van begin tot eind ondersteuning bieden. Door onze samenwerking met gespecialiseerde partners verzekeren we je in elke situatie van de beste begeleiding door experts. Dat is alvast een zorg minder.

Meer over 360° Cloud Care

360 graden cloud care
het logo van microsoft gold partner

Microsoft Gold Certified Partner

Wij zijn Microsoft Gold Certified Partner. Deze hoogste status binnen het Microsoft Partner Network wordt toegekend aan partners die voldoen aan zware toelatingseisen op het gebied van klantreferenties, succesvolle implementaties, specialisatie en certificering van medewerkers.

verken de kansen van de cloud

8 groeikansen met de hybrid cloud

De cloud is inmiddels de primaire optie voor veel organisaties. Maar welke data en applicaties zet je wel of niet in de cloud en bij wie? Bedrijven hebben hierbij de keuze uit de private en public cloud.

De hybrid cloud maakt het mogelijk om zowel te profiteren van de voordelen van public als private cloudservices. Download de whitepaper en ontdek 8 groeikansen van de hybride cloud.

Download whitepaper

 

Interesse in Managed Services?
Bel 038-2305010 of neem contact op via onderstaand formulier