Platform Services bij Yourhosting


De flexibiliteit en schaalbaarheid die je business nodig heeft

Neem contact op

IT as a Service: IT op pay per use-basis

Met IT as a Service (ITaaS) maak je op pay per use-basis snel en flexibel gebruik van IT-functionaliteit en kun je eenvoudig op- en afschalen. Dit betekent dus geen grote IT-investeringen meer doen, maar op flexibele basis resources afnemen en per maand betalen voor het werkelijke verbruik.

Cloudoplossingen

Public cloud
Hosted cloud
Hybrid cloud

Waarom Platform Services bij Yourhosting

Pay per use

Snel gebruik maken van functionaliteit of capaciteit en per maand betalen voor het werkelijke verbruik, pay per use.

Flexibel en schaalbaar

Zonder grote investering vooraf op flexibele basis afnemen en snel extra capaciteit bijschalen. Het kan allemaal!

Dé nr. 1 Azure Stack-expert

2 jaar intensieve samenwerking met Microsoft aan de ontwikkeling van Azure Stack, dus een grote kennisvoorsprong in de markt.

15+ jaar ervaring

We zijn een gevestigde partij in de markt en hebben alle kennis van hosting en cloudtechnologie in huis.

Public, hosted en hybrid cloud services

Als hosting- en cloudexpert willen we organisaties snel kunnen voorzien van een totale set aan cloudoplossingen. Met de technologie en functionaliteit van de Microsoft cloudplatformen kunnen we elke organisatie optimaal bedienen met public, hosted en hybrid cloud services.

public cloud icon

Public Cloud

Cloud services vanuit een Microsoft datacenter waarmee ontwikkelaars en IT-professionals toepassingen kunnen bouwen, implementeren en beheren in het wereldwijde netwerk van datacenters.

Ontdek alles over Azure

hosted cloud icon

Hosted Cloud

De voordelen van Azure vanuit ons eigen datacenter in Nederland. Dit platform is volledig ingericht om private data te hosten met een grote set aan cloud services ter ondersteuning van je businessprocessen.

Ontdek alles over Azure Stack

hybrid cloud icon

Hybrid Cloud

We bieden ook de mogelijkheid om public en hosted cloud services te koppelen tot een hybrid cloud. Door specifieke voordelen van beide platformen te combineren, landen workloads daar waar nodig.

Neem contact op

Interesse in Platform Services? Bel 038-2305010 of stuur een bericht

Neem contact op

Hoogste beveiligingscertificering

Bij Yourhosting ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare omgeving. Wij werken conform de ISO 27001- en NEN 7510 norm en voldoen dus aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging voor alle type organisaties.

Meer over beveiliging en privacy

360° Cloud Care van Yourhosting

Als ervaren cloudhoster kunnen wij bij elk project van begin tot eind ondersteuning bieden. Door onze samenwerking met gespecialiseerde partners verzekeren we je in elke situatie van de beste begeleiding door experts. Dat is alvast een zorg minder.

Meer over 360° Cloud Care

360 graden cloud care
het logo van microsoft gold partner

Microsoft Gold Certified Partner

Wij zijn Microsoft Gold Certified Partner. Deze hoogste status binnen het Microsoft Partner Network wordt toegekend aan partners die voldoen aan zware toelatingseisen op het gebied van klantreferenties, succesvolle implementaties, specialisatie en certificering van medewerkers.

verken de kansen van de cloud

8 groeikansen met de hybrid cloud

De cloud is inmiddels de primaire optie voor veel organisaties. Maar welke data en applicaties zet je wel of niet in de cloud en bij wie? Bedrijven hebben hierbij de keuze uit de private en public cloud.

De hybrid cloud maakt het mogelijk om zowel te profiteren van de voordelen van public als private cloudservices. Download de whitepaper en ontdek 8 groeikansen van de hybride cloud.

Download whitepaper

 

Interesse in Platform Services?
Bel 038-2305010 of neem contact op via onderstaand formulier