Transition Services bij Yourhosting


In je eigen tempo, samen op reis naar de cloud

Neem contact op

Stap voor stap naar de cloud

Op basis van je wensen en huidige infrastructuur bepalen we samen je strategie. Daarna zetten we de architectuur op, en implementeren we je infrastructuur en applicaties. Stap voor stap, totdat je omgeving volledig functioneert. Profiteer zo optimaal en in je eigen tempo van de mogelijkheden die de cloud biedt.

Transition services

Strategy - Workshops & Advies
Blueprint - Development & Architectuur
Implement - Migratie & Implementatie

Waarom Transition Services bij Yourhosting

Stap voor stap aanpak

In je eigen tempo mee op reis naar de cloudtechnologie. Samen zorgen we voor een geleidelijke overgang.

Van A tot Z

Allround inzetbaar vanaf strategie, architectuur, migratie en implementatie tot innovatie, optimalisatie, beheer en support.

Gespecialiseerde partners

Op elk gebied de juiste ondersteuning bij de transitie door onze samenwerking met gespecialiseerde partners.

Een vast aanspreekpunt

Één van onze ervaren accountmanagers is altijd je vaste aanspreekpunt. Dat is wel zo prettig.

workshops en advies

Strategy - Workshops & Advies

De transitie naar de cloud is niet voor iedereen een uitgestippeld traject. Elk bedrijf is uniek en heeft een speciale aanpak nodig. Ter ondersteuning organiseren wij een workshop waarin we een analyse maken en advies uitbrengen met betrekking tot een passend traject. We analyseren bedrijfsactiviteiten, de huidige IT-infrastructuur en de wensen die je hebt om je business te ondersteunen met cloudfunctionaliteit en -applicaties. De workshops voeren we uit in samenwerking met strategische partners die gespecialiseerd zijn op specifieke segmenten die van toepassing zijn, of in samenwerking met je huidige IT-partner.

Blueprint - Development & Architectuur

Wanneer er een duidelijke analyse is van de wensen en functionaliteit voor de digitale transitie zullen onze consultants de architectuur van de cloudomgeving opzetten. Samen nemen we deze architectuur door om te komen tot de beste ondersteuning van de bedrijfsprocessen met cloudfunctionaliteit.

development en architectuur
migratie en implementatie

Implement - Migratie & Implementatie

Na vastlegging van de architectuur wordt er een prijsopgave gemaakt. Afhankelijk van de situatie kan ervoor gekozen worden om de architectuur van de cloudomgeving in zijn geheel uit te voeren of via een stap voor stap-aanpak. Onze projectleiders zullen de gewenste aanpak uitwerken en de implementatie en migratie in overleg plannen. Wij begeleiden je tijdens het gehele proces.

Interesse in Transition Services? Bel 038-2305010 of stuur een bericht

Neem contact op

Hoogste beveiligingscertificering

Bij Yourhosting ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare omgeving. Wij werken conform de ISO 27001- en NEN 7510 norm en voldoen dus aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging voor alle type organisaties.

Meer over beveiliging en privacy

360° Cloud Care van Yourhosting

Als ervaren cloudhoster kunnen wij bij elk project van begin tot eind ondersteuning bieden. Door onze samenwerking met gespecialiseerde partners verzekeren we je in elke situatie van de beste begeleiding door experts. Dat is alvast een zorg minder.

Meer over 360° Cloud Care

360 graden cloud care
het logo van microsoft gold partner

Microsoft Gold Certified Partner

Wij zijn Microsoft Gold Certified Partner. Deze hoogste status binnen het Microsoft Partner Network wordt toegekend aan partners die voldoen aan zware toelatingseisen op het gebied van klantreferenties, succesvolle implementaties, specialisatie en certificering van medewerkers.

verken de kansen van de cloud

8 groeikansen met de hybrid cloud

De cloud is inmiddels de primaire optie voor veel organisaties. Maar welke data en applicaties zet je wel of niet in de cloud en bij wie? Bedrijven hebben hierbij de keuze uit de private en public cloud.

De hybrid cloud maakt het mogelijk om zowel te profiteren van de voordelen van public als private cloudservices. Download de whitepaper en ontdek 8 groeikansen van de hybride cloud.

Download whitepaper

 

Interesse in Transition Services?
Bel 038-2305010 of neem contact op via onderstaand formulier