• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Transition Services
bij Yourhosting

In je eigen tempo, samen
op reis naar de cloud

Stap voor stap naar de cloud

Op basis van je wensen en huidige infrastructuur bepalen we samen je strategie. Daarna zetten we de architectuur op, en implementeren we je infrastructuur en applicaties. Stap voor stap, totdat je omgeving volledig functioneert. Profiteer zo optimaal en in je eigen tempo van de mogelijkheden die de cloud biedt.

Strategy - Workshops & Advies

De transitie naar de cloud is niet voor iedereen een uitgestippeld traject. Elk bedrijf is uniek en heeft een speciale aanpak nodig. Ter ondersteuning organiseren wij een workshop waarin we een analyse maken en advies uitbrengen met betrekking tot een passend traject. We analyseren bedrijfsactiviteiten, de huidige IT-infrastructuur en de wensen die je hebt om je business te ondersteunen met cloudfunctionaliteit en -applicaties. De workshops voeren we uit in samenwerking met strategische partners die gespecialiseerd zijn op specifieke segmenten die van toepassing zijn, of in samenwerking met je huidige IT-partner.

Blueprint - Development & Architectuur

Wanneer er een duidelijke analyse is van de wensen en functionaliteit voor de digitale transitie zullen onze consultants de architectuur van de cloudomgeving opzetten. Samen nemen we deze architectuur door om te komen tot de beste ondersteuning van de bedrijfsprocessen met cloudfunctionaliteit.

Implement - Migratie & Implementatie

Na vastlegging van de architectuur wordt er een prijsopgave gemaakt. Afhankelijk van de situatie kan ervoor gekozen worden om de architectuur van de cloudomgeving in zijn geheel uit te voeren of via een stap voor stap-aanpak. Onze projectleiders zullen de gewenste aanpak uitwerken en de implementatie en migratie in overleg plannen. Wij begeleiden je tijdens het gehele proces.

Interesse in Transition Services? Bel 038-2305020 of stuur een bericht

360° Cloud Care van Yourhosting

Als ervaren cloudhoster kunnen wij bij elk project van begin tot eind ondersteuning bieden. Door onze samenwerking met gespecialiseerde partners verzekeren we je in elke situatie van de beste begeleiding door experts. Dat is alvast een zorg minder.

Meer over 360° Cloud Care
ISO logo

Hoogste beveiligingscertificering

Bij Yourhosting ben je verzekerd van een veilige en betrouwbare omgeving. Wij zijn ISO 27001- en NEN 7510-gecertificeerd en voldoen dus aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging voor alle type organisaties.

Meer over beveiliging en privacy

Microsoft Gold Certified Partner

Deze hoogste status binnen het Microsoft Partner Network is aan ons toegekend omdat we als partner voldoen aan zware toelatingseisen op het gebied van klantreferenties, succesvolle implementaties, specialisatie en certificering van medewerkers.

Microsoft Gold Partner logo

Interesse in Transition Services? Bel 038-2305020 of stuur een bericht

Contactformulier

*Verplichte velden

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018