Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

Microsoft Office 2007 stopt updates zijn niet meer mogelijk


Stap daarom nu over naar Office 365 en blijft altijd up-to-date

Microsoft stopt met Office 2007

Vanaf 10 oktober stopt de ondersteuning voor Office 2007. Microsoft biedt dan geen updates voor de software meer aan, zoals functie- en beveiligingsupdates.
Maak je nog gebruik van Office 2007, dan adviseren we je om te upgraden naar een nieuwere versie.

Microsoft stopt met Office 2007, wat nu?

Lees meer in ons blogartikel

Ontdek Office 365

Met Office 365 heb je je vertrouwde Office-programma’s altijd bij de hand. Waar je ook bent en vanaf welk apparaat je ook werkt, je hebt altijd en overal toegang tot je bestanden. Bovendien is je Office-licentie altijd automatisch up-to-date.

Altijd en overal toegang
Vanaf pc, laptop, tablet en mobiel
Altijd up-to-date
Probeer nu 2 licenties 1 maand gratis

Gratis installatie en de beste support

Met Office 365 heb je de beste support van onze Microsoft-gecertificeerde medewerkers. Zij helpen je helemaal gratis met de basisinstallatie van Office 365, zodat je direct aan de slag kunt. Met deskundige en laagdrempelige support staan zij ook daarna 6 dagen in de week voor je klaar per WhatsApp, e-mail, chat en social media.

Microsoft Gold Partner

Wij zijn Microsoft Gold Certified Partner. Deze hoogste status binnen het Microsoft Partner Network wordt toegekend aan partners die voldoen aan zware toelatingseisen op het gebied van klantreferenties, succesvolle implementaties, specialisatie en certificering van medewerkers.

Je vertrouwde en nieuwe programma's altijd bij de hand. Dat is Office 365.

Werk altijd en overal met de nieuwste versie van je vertrouwde Office-programma’s op elk apparaat. Inclusief 50 GB Exchange e-mail en agenda en opslagruimte vanaf 1 TB.

Outlook: Weet wat er gebeurt

Zorg dat u beter verbonden bent en productiever kunt werken met een duidelijke, geïntegreerde weergave van uw e-mail, agenda, contactpersonen en bestanden. Ga verder dan alleen basistaken voor e-mail om meer gedaan te krijgen, waar u ook bent, met Outlook op uw iPad®, iPhone®, Android ™-tablet en Android™-telefoon.

Meer over e-mail, agenda en Office

Met Word kun je lezen en schrijven

Word is het meest gebruikte tekstverwerkingsprogramma ter wereld. Met Word kunt u snel en gemakkelijk tekst schrijven, bewerken en delen. U en uw team kunnen realtime samen documenten bespreken en bewerken. De mobiele apps van Office tonen u de vertrouwde interface die is geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele apparaten.

Meer over Office 2016

Inzicht in gegevens met Excel

Organiseer uw numerieke- of tekstgegevens in Excel-werkbladen en -werkmappen. Excel herkent uw patroon en vult de resterende gegevens aan. Excel voert ook automatisch complexe analyses uit en beveelt de best passende diagrammen en grafieken aan.

Met de mobiele apps van Office controleert en bewerkt u documenten op het werk, thuis of onderweg. Deel de nieuwste versie van uw Excel-documenten met collega's en werk realtime samen in uw documenten.

Meer over Office 2016

Powerpoint: Til uw presentatie naar een hoger niveau

Ontwerp professionele presentaties met PowerPoint. Met behulp van ontwerpopties maakt u hoogwaardige presentaties met een maximale visuele impact. Breng uw visie tot leven door realtime samen te werken aan een presentatie met uw collega's. De mobiele apps van Office tonen u de vertrouwde interface die is geoptimaliseerd voor gebruik op mobiele apparaten.

Meer over Office 2016

Exchange Online: Slimmer werken met gehoste e-mail voor bedrijven

Wilt u ook altijd en overal toegang tot uw e-mail en agenda? Met Exchange Online heeft u contact met klanten en collega’s wanneer u dat het beste uitkomt. U werkt veilig op elk apparaat, want uw e-mail staat veilig in de cloud van Microsoft. Bovendien krijgt u gratis hulp op afstand bij de basisinstallatie, zo kunt u direct aan de slag.

Meer over e-mail, agenda en Office

SharePoint: De nieuwe manier om samen te werken

Of u nu als een team of individueel werkt, met SharePoint organiseert u informatie, personen en projecten. Gebruik SharePoint om contact te maken met personen, ideeën te delen en de manier waarop u samenwerkt opnieuw uit te vinden. In SharePoint vindt u eenvoudig antwoorden, doet u nieuwe inzichten op en maakt u contact met experts.

Meer over SharePoint

OneNote: Al uw notities op al uw apparaten

Gebruik OneNote thuis, onderweg of op kantoor om afspraken, ideeën en taken vast te leggen. Deel uw notitieblokken met collega's zodat zij deze kunnen bekijken of bewerken. Koppel apps aan uw notitieblok en voeg webafbeeldingen, e-mail en foto's van documenten toe. OneNote is te gebruiken op al uw apparaten.

Meer over Office 2016

Publisher: Spring eruit

Publisher biedt u nieuwe ontwikkeltools om vrijuit te experimenteren en met nog meer flair te ontwerpen. Publiceer zoals uw doelgroep dat het liefst ziet en personaliseer uw publicaties met vertrouwde hulpmiddelen. Uw documenten worden standaard in de cloud opgeslagen. Delen en samenwerken is niet meer dan het versturen van een link. Deel bijvoorbeeld een pagina of verzend de hele publicatie als HTML in een e-mail.

Meer over Office 2016

OneDrive voor Bedrijven: Dé plek voor alles in uw werkleven

Met OneDrive voor Bedrijven heeft u uw bestanden altijd bij de hand. Sla ze veilig op en deel ze eenvoudig met collega’s. De online opslag kunt u overal bereiken op elk device. U krijgt bovendien gratis hulp op afstand bij de basisinstallatie, zo kunt u direct aan de slag.

Meer over OneDrive

Beter samenwerken met Skype voor Bedrijven

Eén professioneel platform voor bellen, chatten, vergaderen, video en delen. Skype voor Bedrijven is een efficiënte oplossing om snel contact te maken met collega’s en zakenpartners. Alles is geïntegreerd met de vertrouwde Office-programma’s die u en uw collega's elke dag gebruiken.

Meer over Skype voor Bedrijven

Power BI: Breng uw data tot leven

Met Power BI analyseert u data en deelt u inzichten. Integreer Power BI met uw belangrijkste applicaties en breng uw gegevens samen. U kunt uw bedrijf monitoren en krijgt snel antwoorden via uitgebreide dashboards op elk apparaat. Power BI transformeert uw bedrijfsgegevens tot sprekende visuals die u makkelijk kunt delen. Blijf op de hoogte, ontdek trends en breng uw bedrijf naar een hoger niveau.

Access: Doe meer met uw gegevens

Access is nu veel meer dan een middel om desktopdatabases te maken. Het is een gebruiksvriendelijke tool om snel databasetoepassingen voor browsers te maken voor uw bedrijfsvoering. Uw gegevens worden automatisch opgeslagen in een SQL-database, dus zijn ze beter beveiligd dan ooit, en u kunt uw toepassingen gemakkelijk met collega´s delen.

Meer over Office 2016

Sway voor professionele digitale storytelling

Met Sway maakt en deelt u in een handomdraai mooie rapporten, presentaties en meer. Sway brengt uw verhaal tot leven met interactieve inhoud en voorgestelde informatie. In enkele klikken transformeert u uw Sway in een fantastisch ontwerp. Uw collega's en klanten bekijken uw Sway eenvoudig zonder zich aan te melden of software te downloaden.

Meer over professionele presentaties

Zoeken en ontdekken met Office Delve

Gebruik Delve om snel relevante personen, inhoud en gesprekken te zoeken. Delve haalt aangepaste inhoud voor u boven water op basis van waaraan u werkt en welke trends rondom u plaatsvinden in Office 365.

Meer over zoeken en ontdekken

Yammer: Waar teamwork werkelijkheid wordt

Yammer is het besloten sociale netwerk van uw bedrijf dat u en uw teams helpt alles onder controle te houden. Start gesprekken, werk samen aan bestanden en organiseer projecten, zodat u meer kunt doen en sneller kunt werken.

Meer over Yammer

Project: Succesvolle projecten afleveren

Vereenvoudig het beheer van projecten en werk vanaf vrijwel elke locatie samen met de juiste tools voor projectmanagers, projectteams en beslissers. Project is de flexibele online oplossing voor projectportfoliobeheer (PPM). U werkt efficiënt en bepaalt prioriteiten door gegevens in een visueel uitgebreide en contextuele interface te verzamelen. Door verschillende hulpmiddelen werkt u naadloos en realtime samen om al uw teamleden de informatie te bieden die ze nodig hebben. Met Project levert u effectieve presentaties en anticipeert u op wijzigingen met toekomstgerichte weergaven.

Meer over Project

Visualiseer complexe informatie met Visio Pro voor Office 365

Werk met Visio Pro voor Office 365 in teamverband aan geavanceerde en veelzijdige diagrammen. Kies uit vele sjablonen en thema’s en maak snel professionele diagrammen. U krijgt gratis hulp op afstand bij de basisinstallatie, zodat u direct aan de slag kunt.

Meer over Visio Pro

Planner: Samenwerking organiseren met Microsoft Planner

Verbeter de organisatie van samenwerking en werk productiever. Met Planner kan uw team eenvoudig nieuwe plannen maken, taken organiseren en toewijzen, bestanden delen, chatten over werk en updates over de voortgang ontvangen.

Microsoft Staffhub: Welkom bij het perfecte hulpmiddel voor alles op het werk

Microsoft StaffHub is een cloudplatform dat werkt op al uw apparaten. Op het platform kunnen u en uw medewerkers tijd beheren, communiceren en inhoud delen met teams. U geeft uw medewerkers toegang tot de informatie die ze nodig hebben om hun dagelijkse taken uit te voeren.

Meer over Office 2016

Microsoft: Teams: De chatoplossing voor de teams van nu

Maak kennis met Microsoft Teams, de nieuwe werkruimte met geïntegreerde chatfunctie in Office 365. Bekijk de chatgeschiedenis van team- of privéchats wanneer u wilt. Plan een bijeenkomst, plaats een e-mailbericht in de thread om het team op de hoogte te houden en zoek naar openbare groepen om samen te werken aan gedeelde projecten. Richt Microsoft Teams in met de inhoud die uw team dagelijks nodig heeft en gebruikt, en geef uw team direct toegang tot alles wat ze nodig hebben in Office 365.

Stap over naar het nieuwste Office 365

Altijd up-to-date op je pc, tablet en smartphone
Realtime samenwerken in documenten
Overal en snel online vergaderen
Altijd de nieuwste versie, nu met Office 2016
Je Office veilig gehost in de cloud 

Ons Office 365 team

Herjan

Dmitri

Tom

“Zoals zoveel bedrijven werkten we al met Office. Ons team groeide en we wilden effectief en efficiënt samenwerken. In de cloud werken is dan een logische stap. Daarnaast wilden we ook investeren in de toekomst en een schaalbaar systeem hebben. Wie weet hoe ver we nog groeien. Ook heb ik in het hoogseizoen meer mensen nodig dan in minder drukke tijden. Daar wil ik met mijn IT­-omgeving op in kunnen spelen.”

Ontdek hoe Office 365 uw onderneming kan helpen om meer gedaan te krijgen door beter samenwerken.

Bestel nu Office 365 Premium