Overal werken met uw vertrouwde Office

Onderweg of op locatie? Met Office 365 werkt u altijd en met de nieuwste versies van uw vertrouwde Office-programma’s zoals Word en Excel die u vanaf elk apparaat aanpast en direct doorstuurt naar collega’s.

Bekijk de voordelen
(1:30 minuten)

Ontdek Office 365 ProPlus

De ProPlus-licentie is uitermate geschikt als u Access gebruikt bij uw dagelijkse werkzaamheden. Dit is een gebruiksvriendelijke tool om snel databasetoepassingen voor browsers te maken voor uw bedrijfsvoering. Naast Access krijgt u alle vertrouwde Office-programma’s op 5 apparaten en kunt u 1 TB aan bestanden opslaan in de cloud.

 • Office-programma’s op 5 apparaten en Office Online
 • Online versie van Office-programma’s
 • 1 TB veilige online opslag van al uw bestanden
 • Skype voor Bedrijven incl. HD-videovergaderingen (desktopapplicatie)
Toon meer
Bestel 1 maandlicentie1e maand gratis*
 
Bestel 1 jaarlicentieBespaar 10% per jaar t.o.v. een maandlicentie
* Na 1 maand wordt de licentie automatisch omgezet naar een betaald maandabonnement, tenzij u voor het einde van de maand opzegt.

Office 365 voor onderweg met zakelijke e-mail en agenda?
Bekijk Office 365 Essentials

Wat betekent Office 365…

voor uw onderneming?

 • U bent productiever en efficiënter. Omdat u overal uw office bij de hand heeft, kunt u uw tijd beter indelen en meer gedaan krijgen.
 • Uw kantoor kan overal zijn. Of u nu online of offline werkt en vanaf uw computer, tablet of telefoon, Office 365 staat voor u klaar.
 • Office 365 update automatisch. U werkt dus altijd met de laatste versie van uw favoriete programma’s zoals Word, Excel en Outlook.
 • U betaalt een vast laag bedrag per gebruiker per maand en kunt eenvoudig opschalen als uw bedrijf groeit en afschalen als dat nodig is.

voor uw mobiliteit?

 • Als u even niet op uw werkplek bent, kunt u uw klant direct te woord staan en heeft u meteen de laatste versie van documenten bij de hand.
 • Bewerk overal uw bestanden op elk gewenst apparaat, of u nou online of offline bent.

voor uw klantcontact?

 • U hoeft niet meer voor elke meeting in de auto te stappen. Spreek elkaar eenvoudig online via Skype voor Bedrijven. Zo bespaart u op reistijd, reiskosten en besteedt u uw uren efficiënter.
 • Met een HD-video zit u samen aan één tafel. U kunt zelf foto’s en video’s instellen zodat uw klant weet met wie hij een gesprek heeft. Zo houdt u het contact persoonlijk.

voor uw bestanden?

 • U beschikt altijd over de laatste versie van documenten zoals offertes en presentaties, en kunt deze gemakkelijk delen.
 • Werk met meerdere gebruikers tegelijkertijd in hetzelfde bestand. U hoeft geen twijfels meer te hebben of u wel met de laatste versie werkt, want het bestand is altijd up-to-date.
 • Uw bestanden zijn optimaal beveiligd en blijven uw eigendom. Van alle aanbieders in cloudopslag heeft Microsoft de meeste certificeringen.
 • Met OneDrive voor Bedrijven heeft u maar liefst 1 TB opslagruimte in de cloud. Om u een idee te geven, hiermee kunt u 10 miljoen Word-bestanden van ongeveer 5 pagina’s opslaan, 200.000 foto’s of ruim 200 uur aan video’s.
“Zoals zoveel bedrijven werkten we al met Office. Ons team groeide en we wilden effectief en efficiënt samenwerken. In de cloud werken is dan een logische stap. Daarnaast wilden we ook investeren in de toekomst en een schaalbaar systeem hebben. Wie weet hoe ver we nog groeien. Ook heb ik in het hoogseizoen meer mensen nodig dan in minder drukke tijden. Daar wil ik met mijn IT­-omgeving op in kunnen spelen.”
Hub Otermans van Hub Media

Gratis basisinstallatie en de beste support

Veelgestelde vragen

 • Wat is het verschil tussen Office 365 en Office op een cd-rom?

 • Met Office 365-abonnementen krijgt u de volledig geïnstalleerde Office-programma’s: Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Publisher en Access (Publisher en Access zijn alleen beschikbaar op pc). U kunt Office 365 installeren op meerdere apparaten, waaronder pc’s, Macs, Android-tablets, Android-telefoons, iPad en iPhone. Daarnaast ontvangt u met Office 365 services als 1 TB onlineopslag met OneDrive. U beschikt altijd over de meest recente versie van de Office-toepassingen.

  Office als eenmalige aankoop bevat Word, Excel en PowerPoint voor gebruik op één pc of Mac. De toepassingen worden niet automatisch bijgewerkt. Om de nieuwste versie te krijgen, moet u Office opnieuw aanschaffen wanneer de nieuwste versie beschikbaar komt. Office als eenmalige aankoop bevat geen van de services die zijn inbegrepen bij Office 365.
 • Wat zijn de voordelen van e-mail van Office 365?

 • Met Exchange e-mail van Office 365 staat uw e-mail veilig in de cloud. U werkt altijd met de laatste versie van Exchange en updates en verbeteringen voor de software worden automatisch opgehaald zodra ze beschikbaar zijn. Bovendien synchroniseert Office 365 uw e-mail, agenda’s en contactpersoongegevens in realtime op al uw apparaten. De informatie is dus altijd up-to-date, met welk apparaat u ook werkt.
 • Waarom zou ik overstappen van Office 2007 naar Office 2016?
 • Office 2007 is een verouderde versie die straks niet meer (goed) werkt en waarbij u belangrijke functionaliteiten mist zoals realtime samenwerken in documenten. Met Office 2016 binnen Office 365 heeft u de nieuwste versie van uw vertrouwde Office-programma’s die automatisch worden geüpdatet met aanvullende services van Office 365 zoals 1TB online opslag met OneDrive en realtime samenwerken in documenten. Het is makkelijk in beheer en onderhoud, laag in kosten per gebruiker en u hoeft Office niet meer los op elke pc te installeren.
 • Kunnen jullie Office 365 voor mij installeren?
 • Ja wij helpen u graag met de basisinstallatie van Office 365, zodat u direct aan de slag kunt. We verzorgen het koppelen van een gebruiker aan een licentie en installeren we de Office-programma’s op een apparaat. Deze basisinstallatie is geheel gratis.
Neem contact op met een Microsoft-specialist

Lees meer over Office 365

Ontdek hoe Office 365 uw onderneming kan helpen om meer gedaan te krijgen door beter samenwerken.

Download whitepaper (EN)
*Verplicht
Probeer nu 1 maand gratis