Yourhosting Skype logo

Je maatwerk desktop
in de cloud

DeskAnywhere

Je ziet de voordelen van werken in de cloud, maar wilt bijvoorbeeld ook je vertrouwde desktopomgeving en eventuele specifieke software blijven gebruiken. Of je wilt data veilig op Nederlandse bodem opslaan. Met DeskAnywhere zijn je huidige applicaties en bedrijfsprocessen het uitgangspunt voor veilig en compleet werken in de cloud.

ISO NEN certificaat

Waarom DeskAnywhere

DeskAnywhere biedt

 • Betalen per maand, per gebruiker en makkelijk op- en afschalen
 • Overal en altijd kunnen werken, op elk device
 • Volledige uitbesteding van online werkplekken
 • Volledige uitbesteding van softwarelicenties
 • Optimale beveiliging van je data
 • Geen investeringen in hardware

Uitermate snel, betrouwbaar en veilig

DeskAnywhere is gebaseerd op ultramoderne en betrouwbare IT-technologieën op de beste hardware. Hierop draait een RDP-gebaseerde Workspace-as-a-Service (WaaS) die je ook vanuit de browser op elk device kunt gebruiken. Met een versleutelde verbinding tussen je kantoor en ons datacenter ben je bovendien verzekerd van een optimale snelheid en stabiliteit en de strengste beveiligingseisen.

Volledig of hybride in de cloud

Voordat je kiest voor een werkplek in de cloud, is het belangrijk dat je weet wat je ermee wilt bereiken. Daarnaast bepalen je beleid en het type applicatie of een online werkplek geschikt is. Desgewenst kunnen wij in een hybride setup een deel van je applicaties en data bij jouw op kantoor laten draaien. Uiteindelijk combineren we je behoeften en bedrijfsspecifieke applicaties tot een uniforme werkplek in de cloud.

Migratie

Een projectleider waarborgt de overstap vanaf je huidige online werkplek of in-house oplossing naar onze datacenters. Bij een migratie is het essentieel dat deze overdracht geen onverwachte gevolgen heeft voor de bedrijfsvoering van de onderneming. Samen met onze projectleiders werken we een migratieplan uit om de downtime zoveel mogelijk te beperken.

Uw eigen servicedesk

Wij weten al jaren hoe we een goede en begrijpelijke service aan eindgebruikers bieden. Desgewenst fungeren wij als servicedesk voor je klanten zodat je medewerkers zich kunnen richten op de kerntaken. Onze medewerkers maken daarbij door hun expertise en snelle handelen integraal deel uit van je organisatie.

Samenwerking en support

Kwaliteit

Ons netwerk en haar beveiliging zijn van de hoogste kwaliteit. Data staat in Nederlandse datacenters buiten de invloed van de Amerikaanse Patriot Act, en we zijn ISO 27001- en NEN 7510-gecertificeerd.

Personeel

We besteden veel aandacht aan het kennisniveau en de klantbetrokkenheid van onze medewerkers. Bij de implementatie van maatwerkprojecten borgt een projectleider dat we continu de kwaliteit leveren waar we als organisatie voor staan.

SLA’s

Kies de Service Level Agreement die bij je past:

 • SLA Basis
 • SLA Plus
Meer informatie
Managed dienstverlening

DeskAnywhere valt onder onze managed dienstverlening. Dit houdt in dat wij standaard updates en patches uitvoeren, 24/7 monitoren op storingen en waar nodig proactief ingrijpen.

 • Updates en patches
 • Werkzaamheden
 • 24/7 Monitoring

Interesse in DeskAnywhere? Bel 038-2305010 of stuur een bericht

Contactformulier

*Verplichte velden