Yourhosting Office365 logo

Meer controle en betere prestaties
met Office 2016

Met de allernieuwste Office-versie is het nog eenvoudiger en veiliger om documenten te maken en te delen en samen te werken, waar u ook bent, op uw favoriete apparaten. Bovendien werkt Office 2016 optimaal samen met Windows 10.

  • Gemaakt voor teamwork
  • Meer controle en betere prestaties
  • De veiligste versie van Office
  • Realtime samenwerken in documenten
  • Office installeren op vijf apparaten

Gemaakt voor teamwork

Met Office 2016 verloopt het gezamenlijk maken van documenten nog soepeler; het is eenvoudiger om documenten te delen en samen te werken. Gebruik cocreatie, chatten en (video)gesprekken om werk samen snel gedaan te krijgen.

Intelligente oplossingen

Gebruik ingebouwde intelligente oplossingen, vind nuttige informatie en bruikbare inzichten op internet tijdens het maken van documenten zonder uw Office-programma te verlaten.

Meer controle en betere prestaties

Uw IT-afdeling kan beter regelen hoe en wanneer updates worden verspreid en heeft gecentraliseerde controle over belangrijke beveiligings-, privacy en compliancemogelijkheden. Daarnaast zijn connectiviteit, netwerkprestaties en de downloadsnelheid van e-mail verbeterd.

De veiligste versie van Office

Met minstens 1 TB cloudopslag in OneDrive voor Bedrijven, beschikt u over een ingebouwde, beveiligde manier voor het opslaan en met elkaar delen van al uw bestanden.

Automatische upgrades van uw
favoriete Office-toepassingen

U heeft geen zorgen meer over upgrades, installatie en onderhoud. Versies en features worden kostenloos geüpdatet. Zonder daarvoor iets te hoeven doen werkt u altijd automatisch met de laatste versie van uw programma’s zoals Word, Excel, PowerPoint en Outlook.

In plaats van grote veranderingen worden er continu kleine aanpassingen en updates gedaan, waardoor u heel geleidelijk went aan nieuwe features en aangepaste items.

Office installeren op vijf apparaten

U kunt uw favoriete Office-programma’s eenvoudig lokaal installeren en gebruiken. Profiteer per licentie van een volledige, geïnstalleerde Office-versie op maar liefst 5 apparaten. U kiest zelf op welke pc’s, Macs, tablets (Windows, iPad of Android) of telefoons u Office installeert.

Microsoft Office 365 gratis uitproberen

Probeer nu 2 licenties 1 maand gratis