Yourhosting Office365 logo

Zoeken en ontdekken
met Office Delve

Gebruik Office Delve om snel relevante personen, inhoud en gesprekken te zoeken. Delve haalt aangepaste inhoud voor u boven water op basis van waaraan u werkt en welke trends rondom u plaatsvinden in Office 365.

  • Relevante zoekresultaten
  • Persoonlijke startpagina
  • Automatisch content management
  • Personen en documenten samen brengen
Office Delve is standaard inbegrepen bij Office 365 Essentials, Premium, Enterprise 1, Enterprise 3 en Enterprise 5

Vinden wat u zoekt

Met Delve vindt u de gegevens die op dit moment het meest interessant voor u zijn. Het is geen probleem als u de titel van een document of de locatie vergeet. In Delve worden de documenten namelijk weergegeven die zijn opgeslagen in OneDrive voor Bedrijven of in Sites. Zo ontdekt u snel nieuwe informatie die op u is afgestemd en vindt u snel wie en wat u zoekt.

Ontdekken en ontdekt worden

In Delve heeft u een persoonlijke startpagina waar u de activiteiten in documenten overziet. Wat u ziet in Delve, verschilt van wat uw collega’s zien. Delve bekijkt de profielen van u en uw collega's en analyseert de taken. Deze analyse zorgt voor een dynamische en persoonlijke startpagina waarmee u altijd het laatste overzicht heeft.

Privacy

Uw documenten zijn veilig in Delve, er worden nooit machtigingen gewijzigd en alleen u kunt uw persoonlijke documenten bekijken. U kiest er zelf voor wanneer u documenten wilt delen met collega's. Daarom ziet u ook alleen documenten waarvoor u gemachtigd bent om deze te openen. U hebt altijd zelf de controle.

Microsoft Office 365 gratis uitproberen

Probeer nu 2 licenties 1 maand gratis

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018