Meer dan 15 jaar betrouwbare webhosting
Live support via telefoon en chat
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Live support via telefoon en chat

het logo van office 365

Skype voor Bedrijven: Online vergaderen waar u ook bent


Microsoft Teams vervangt Skype voor Bedrijven Online als de professionele oplossing voor online vergaderen van Microsoft.

Teams combineert chatten, videovergaderen, bellen en samenwerken aan documenten in één geïntegreerde app, en biedt spannende nieuwe manieren van werken.

Meer informatie over Microsoft Teams

Microsoft Teams

Skype voor Bedrijven

Eén professioneel platform voor bellen, chatten, vergaderen, video en delen. Skype voor Bedrijven is een efficiënte oplossing om snel contact te maken met collega’s en zakenpartners. Alles is geïntegreerd met de vertrouwde Office-programma’s die u en uw collega's elke dag gebruiken.

Voordelen

Vergader met iedereen
Snel en overal deelnemen
Volledige integratie met Office
Veilig en eenvoudig beheer
Verminder kosten en complexiteit

Vergader met iedereen

Mis geen enkele vergadering

U kunt eenvoudig vergaderen en online verbinding maken waar u ook bent en met het apparaat dat het meest geschikt is. Stel onlinevergaderingen vooraf in of wanneer het u uitkomt. Of gebruik Outlook om deel te nemen aan actieve vergaderingen.

Communiceren met iedereen

HD-video plaatst u samen aan één tafel via uw favoriete apparaat of webbrowser. Tot wel 250 personen kunnen deelnemen aan vergaderingen, zelfs als ze Skype voor Bedrijven niet gebruiken. U kunt met één klik schermen delen en in realtime notities maken. Met foto’s of video’s van alle vergaderdeelnemers weet u altijd wie het woord heeft.

Spraakoproep of videogesprek

Verbeter uw een-op-een vergaderingen. Bel via uw pc met andere Skype voor Bedrijven- of Skype-gebruikers binnen of buiten uw organisatie.

Chatten via Skype

Wilt u onmiddellijk verbinding maken met medewerkers of personen in uw organisatie die Skype gebruiken? Gebruik de chat om iemand snel een vraag te stellen of informatie te sturen.

Online vergaderen met Office

Snel en overal deelnemen aan vergaderingen

Eenvoudig en snel verbinding maken

Deelnemen aan een telefonische vergadering is zo gedaan. U hoeft geen lange vergader-id of pincode in te voeren. Met Skype voor Bedrijven maakt u snel verbinding met één tap op een Windows-, Android™- of iOS-apparaat.

Maak de complete vergadering mee, zelfs onderweg

U kunt nu ook onderweg vanaf uw mobiele apparaat de vergaderpresentatie bekijken of videochatten. Schakel eenvoudig over tussen de weergaven voor chatten, groepsvideo of inhoud.

Skype voor Bedrijven op uw apparaat

De Enterprise-functies van Skype voor Bedrijven zijn beschikbaar op uw Windows Phone, Android-telefoon, Android-tablet, iPhone®- of iPad®-apparaat.

Volledige integratie met Office

Alles wat u nodig heeft voor gesprekken vindt u in één app: chat, audio- en videogesprekken, onlinevergaderingen en delen. En omdat Skype voor Bedrijven en Office samenwerken, kunt u rechtstreeks vanuit uw Office-apps samenwerken.

U kunt vergaderingen plannen en de chatgeschiedenis bekijken in Outlook en vergaderingen starten vanuit apps zoals Word en PowerPoint om te presenteren waar u aan werkt.

 
 

Veilig en eenvoudig beheer

Alle communicatie wordt beveiligd door verificatie en versleuteling. U beheert de werknemersaccounts, zodat u abonnementen kunt toevoegen of verwijderen en functies kunt toewijzen op basis van de samenwerkingsbehoeften van personen.

Als u het Microsoft-platform al gebruikt, worden de accountgegevens die zijn opgeslagen voor elke persoon in uw organisatie onmiddellijk herkend in Skype voor Bedrijven.

Verminder kosten en complexiteit

Skype voor Bedrijven werkt met de meeste communicatietechnologieën, zodat u nog steeds oproepen kunt doen en ontvangen op PBX-telefoons en kunt deelnemen aan vergaderingen met systemen voor videovergaderingen.

U verlaagt ook de kosten van het ondersteunen van meerdere services door een upgrade uit te voeren naar één oplossing die alles omvat: spraak, video en onlinevergaderingen. En u kunt de on-premises apparatuur die u al heeft blijven gebruiken terwijl u geleidelijk overstapt op de cloud.

 

Microsoft Office 365 gratis uitproberen

Probeer nu 2 licenties 1 maand gratis