Meer dan 15 jaar betrouwbare webhosting
Live support via telefoon en chat
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Live support via telefoon en chat

het logo van office 365

Realtime samenwerken met Office 365


Realtime samenwerken in documenten en eenvoudig bestanden delen

Samenwerken met Office 365

Maak samenwerken gemakkelijk. Met Office 365 heeft u vanaf verschillende apparaten toegang tot uw bestanden. Bestanden deelt u eenvoudig met anderen en documenten kunnen door meerdere collega’s tegelijkertijd worden bewerkt.

Voordelen van Office 365

Bestanden simpel synchroniseren en delen
Realtime samenwerken
Intern en extern delen
Efficiënt werken en projectteams
Eén plaats voor alles in uw werkleven

Bestanden eenvoudig opslaan, synchroniseren en delen

 

Altijd de nieuwste versie van bestanden

Met Office Online maakt en bewerkt u Word-, OneNote-, PowerPoint- en Excel-documenten vanuit elke moderne browser. Als uw bestanden online zijn opgeslagen, kunt u ze gemakkelijk opslaan, organiseren en delen. Uw bestanden zijn altijd actueel, dus iedereen heeft toegang tot de laatste versie.


Voldoende ruimte voor al uw bestanden

Met OneDrive voor Bedrijven krijgt elke gebruiker een eigen opslagruimte in de cloud vanaf 1 TB, die vanaf elke locatie toegankelijk is met een pc/Mac, Android™-tablet, iPad® of telefoon. De gegevens worden met de pc of Mac van de gebruiker gesynchroniseerd, zodat deze ook offline beschikbaar zijn.


Simpel beheer en ingebouwde beveiliging

In het beheercentrum kunt u onder andere nieuwe gebruikers-e-mailadressen instellen, onlangs verwijderde accounts herstellen en aangepaste scripts maken. U beschikt over toonaangevende antimalwarebescherming en filters tegen ongewenste e-mail.

Het delen van bestanden is met Office 365 heel eenvoudig.
Realtime samenwerken met Office 365. Ook onderweg,

Realtime bestanden delen en samenwerken


Realtime samenwerken

Werk met meerdere gebruikers tegelijkertijd aan hetzelfde bestand, met alle mogelijkheden van Office. U hoeft geen documenten meer rond te sturen of twijfels te hebben of u wel met de laatste versie werkt. Voeg eenvoudig opmerkingen en statusupdates aan versies toe.


Limieten definiëren voor extern delen

Extern delen hoeft geen uniform voorstel te zijn. Met beheercontroles kunt u het niveau van delen en de toegangscontroles instellen die voor uw bedrijf het beste werken.

Intern en extern delen

 

U bepaalt wie toegang heeft tot bestanden

U heeft zelf in de hand wie een bestand mag zien en bewerken, of dat nu binnen of buiten kantoor is. Daarnaast kunt u bestanden met anderen maken, bewerken en reviseren. Het heen en weer sturen van bestanden is niet meer nodig.

 

De kracht van sociale netwerken

Sociale netwerken breiden samenwerkingsmogelijkheden uit en stimuleren innovatie. Ontvang automatisch updates van documenten en sites.

Synchroniseren met Office 365 werkt altijd
Met Office 365 werk je eenvoudig in projectteams

Efficiënt werken in projectteams

 

Teams helpen om gesynchroniseerd te blijven

Houd iedereen op de hoogte zodat ze als team kunnen samenwerken. Office 365 biedt een groot aantal mogelijkheden waardoor iedereen snel de juiste bestanden kan vinden.

 

Een teambibliotheek opbouwen

Bewaar project-e-mails en gedeelde documenten op één plaats met een projectspecifiek Postvak IN waartoe alleen teamleden toegang hebben, zodat u geen tijd verdoet met zoeken.

 

Een teamsite maken

U bepaalt wie toegang heeft tot de teamsite. En met automatische beleidsregels, archivering en de bescherming van rechten kunt u de teamgegevens veiligstellen.

Eén plaats voor alles in uw werkleven


Bestanden altijd bij de hand

U heeft zelf in de hand wie een bestand mag zien en bewerken, of dat nu binnen of buiten kantoor is. Daarnaast kunt u bestanden met anderen maken, bewerken en reviseren. Het heen en weer sturen van bestanden is niet meer nodig.


Efficiënt werken met wie u dat wilt

Deel uw bestanden veilig met collega's, zakenpartners of zelfs uw klanten en bepaal wie het bestand mag bekijken en bewerken. OneDrive voor Bedrijven is volledig geïntegreerd met Office. Maak, bewerk en reviseer documenten samen met anderen in realtime en bespreek ze zelfs op Yammer.


Eenvoudig beheer met versiecontrole

Met versiecontrole weet u zeker dat iedereen aan het recentste document werkt en kan iedereen ook eerdere versies bekijken of terugzetten indien nodig. En op het gepaste moment kunt u een vlot revisie- en goedkeuringsproces opstellen.

Resultaten altijd bij de hand met Office 365

Microsoft Office 365 gratis uitproberen

Probeer nu 2 licenties 1 maand gratis