Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

E-mailWat betekent de specificatie Toegangsbeheer voor documenten en e-mail?

Bij ‘Toegangsbeheer voor documenten en e-mail’ kunt u instellen wie u toegang geeft tot uw documenten en e-mail. U kunt ook personen toegang geven die zelf niet beschikken over Microsoft 365.


Wat betekent de specificatie Geavanceerde e-mail?

Geavanceerde e-mail is Exchange online. Met Exchange Online kunt u makkelijk postvakken, agenda's, taken en contacten delen met gebruikers in uw omgeving. Met Geavanceerde e-mail heeft u volledige controle plus de betrouwbaarheid en veiligheid die u nodig heeft.


Wat heb ik nodig om e-mail af te nemen via Microsoft 365?

U krijgt standaard een e-mailadres bij alle licenties van Microsoft 365, met uitzondering van de Business- en ProPlus-licentie. Het e-mailadres van Microsoft 365 is ook uw gebruikersnaam. U kunt ook een bestaande domeinnaam die u bij Yourhosting heeft geregistreerd meenemen naar Microsoft 365 en e-mailadressen met deze domeinnaam maken. Gebruikt u een eigen domeinnaam, dan is het nodig dat u MX-records wijzigt. Lees hiervoor onze quick start guide.


Zit mijn e-mailruimte bij OneDrive inbegrepen?

Nee. Bij elke licentie van Microsoft 365, met uitzondering van de Business- en ProPlus-licentie, zit individuele opslag van 50 GB voor uw e-mail en agenda.


Hoe download ik applicaties?

Het systeem begeleidt u stap voor stap door de installatie van de software.


Hoe maak ik een e-mailadres aan?

Bij het aanmaken van een nieuwe gebruiker wordt direct een e-mailadres aangemaakt. Dit e-mailadres is tevens de gebruikersnaam. De beheerder kan het gedeelte achter de '@' wijzigen naar een eigen domeinnaam.


Hoeveel mailboxen kan ik aanmaken met één licentie?

Per licentie kunt u één mailbox (inclusief agenda, taken en contacten) aanmaken.