Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

Meest gestelde vragen Office 365Kunnen jullie Office 365 voor mij installeren?

Ja wij helpen u graag met de basisinstallatie van Office 365, zodat u direct aan de slag kunt. Met TeamViewer nemen wij uw computer op afstand over en voeren we de hele installatie van Office 365 voor u uit. Afhankelijk van het abonnement dat u kiest, verzorgen we het koppelen van een gebruiker aan een licentie, het koppelen van uw domeinnaam (DNS instellen), het instellen van uw e-mail en installeren we de Office-programma’s op een device. Deze basisinstallatie is geheel gratis.

Installeer TeamViewer alvast op uw pc. Neem contact met ons op en geef aan dat u hulp wilt bij de basisinstallatie. Zij maken een afspraak om Office 365 voor u te installeren wanneer het u past.


Kan ik Office 365 uitproberen voordat ik het aanschaf?

U kunt twee Office 365-licenties een maand lang gratis uitproberen. Na één maand worden de licenties automatisch omgezet in een betaalde dienst, tenzij u voor het eind van de maand uw licenties opzegt.


Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?

Klik hier als u uw wachtwoord wilt wijzigen. Gebruik altijd een uniek en sterk wachtwoord. 


Werkt Office 365 met mijn exemplaar van Office?

Office 365 werkt het beste met de nieuwste versie van Office, Office 2010 en Office 2011 voor Mac. Office 365 werkt met een enigszins beperkte functionaliteit met Office 2007. Als u een eerdere Office-editie hebt, werk deze dan bij naar een nieuwere Office-versie om Office 365 te kunnen gebruiken. U kunt ook een van de vele Office 365-abonnementen nemen die in de nieuwste Office-versie aanwezig zijn. Bij uw abonnement krijgt u niet alleen de nieuwste Office-versie, maar ook updates worden automatisch uitgevoerd. Office is dus altijd up-to-date.