Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

OfficeHoe log ik met mijn mobiele apparaat in op Office 365?

U kunt de app Microsoft Office Mobile downloaden op uw Android- of Windows-telefoon om gebruik te maken van Office 365. Voor iPhone kunt u Office voor iPhone downloaden. Deze app is geschikt voor telefoons met IOS 6.0 of hoger.


Zijn er speciale apps om te werken met Office 365 op mijn mobiele apparaten?

Voor Android, iOS en Windows Phone is er een app beschikbaar. Kijk in de app store van uw smartphone om deze te downloaden. Op de app logt u in met uw inloggegevens van Office 365.


Kan ik met alle licenties office gebruiken op mijn Apple-product?

Ja, dat kan. Wanneer u Apple gebruikt kunt u de Apple-variant van Office 365 downloaden voor uw apparaat.


Welk e-mailadres vul ik in als ik Word heb geïnstalleerd?

Het e-mailadres dat u heeft aangemaakt in de Office365-beheeromgeving. Dit is ook het e-mailadres waarmee u inlogt op https://portal.office.com.


Kan ik met Office 365 nieuwsbrieven versturen?

Het is niet mogelijk om met Office 365 nieuwsbrieven te versturen.


Wat kan ik doen met Access?

Microsoft Access is een database-applicatie. Door de gebruiksvriendelijke interface is het eenvoudig om zelf een database op te zetten. Hiermee kunt u snel en gemakkelijk formulieren en rapporten opstellen.


Kan ik Office 365 ook op mijn smartphone en tablet gebruiken?

Voor Android, iOS en Windows Phone is er een Office-app beschikbaar. In de app store kunt u deze downloaden. Op de app logt u in met uw inloggegevens van Office 365. Er zijn ook verschillende e-mail apps beschikbaar voor Exchange Online.


Kan ik met Office 365 bestanden bewerken die gemaakt zijn met eerdere versies van Office?

Ja dat kan. Houd er rekening mee dat bepaalde functies anders werken of ontbreken, dit hangt af van de Office-versie.


Kan ik een back-up opvragen van Office 365?

Alle bestanden die u heeft verwijderd, worden 30 dagen bewaard in de prullenbak van OneDrive. Heeft u de bestanden ook uit de prullenbak verwijderd, dan zijn deze definitief weg en niet meer terug te halen.


Kan ik Office 365 op meerdere apparaten gebruiken?

Ja dat kan. U kunt Office 365 op vijf verschillende apparaten tegelijkertijd gebruiken. Daarnaast heeft u op elk apparaat toegang tot uw e-mail, agenda en contactpersonen.


Wat is Office 365? Wat is het verschil met Microsoft Office?

Office 365 heeft betrekking op abonnementen met toegang tot Office-toepassingen plus andere services via internet (cloudservices), zoals online vergaderen met Microsoft Teams, via Exchange Online gehoste e-mail voor bedrijven en extra online opslag met OneDrive.

Veel Office 365-abonnementen beschikken ook over de bureaubladversie van de nieuwste Office-toepassing, die gebruikers kunnen installeren op meerdere computers en apparaten. De Office 365-abonnementen met alleen online functionaliteit zijn een ideale keuze voor bepaalde zakelijke behoeften en zijn compatibel met bureaubladversies van de nieuwste versie van Office, Office 2010, Office 2007 (met enigszins beperkte functionaliteit), Office 2011 voor Mac en Office 2008 voor Mac. Voor Office 365 kunt u tegen betaling een maand- of jaarabonnement afsluiten.


Werkt Office 365 met mijn exemplaar van Office?

Office 365 werkt het beste met de nieuwste versie van Office, Office 2010 en Office 2011 voor Mac. Office 365 werkt met een enigszins beperkte functionaliteit met Office 2007. Als u een eerdere Office-editie hebt, werk deze dan bij naar een nieuwere Office-versie om Office 365 te kunnen gebruiken. U kunt ook een van de vele Office 365-abonnementen nemen die in de nieuwste Office-versie aanwezig zijn. Bij uw abonnement krijgt u niet alleen de nieuwste Office-versie, maar ook updates worden automatisch uitgevoerd. Office is dus altijd up-to-date.