Yourhosting Office365 logo

Sway voor professionele
digitale storytelling

Met Sway maakt en deelt u in een handomdraai mooie rapporten, presentaties en meer. Sway brengt uw verhaal tot leven met interactieve inhoud en voorgestelde informatie. In enkele klikken transformeert u uw Sway in een fantastisch ontwerp. Uw collega's en klanten bekijken uw Sway eenvoudig zonder zich aan te melden of software te downloaden.

  • Gemakkelijk in gebruik
  • Interactieve presentatie
  • Professionele uitstraling
  • Voorgestelde informatie
  • Eenvoudig delen
Office Sway is standaard inbegrepen bij alle Office 365 pakketten

Vertel uw verhaal met interactieve inhoud

Breng uw Sway in een paar klikken tot leven. Voeg afbeeldingen en tekst toe vanaf uw mobiele telefoon, tablet, computer of OneDrive voor Bedrijven. Vertel uw verhaal met video's, landkaarten, tweets, interactieve diagrammen, grafieken en GIF's. In een paar minuten maakt u een interactieve presentatie van uw verhaal.

Transformeer uw verhaal

Richt u zich liever op de inhoud van uw presentatie? Sway stelt zoekopdrachten voor om relevante inhoud te vinden die u rechtstreeks naar uw Sway sleept. Uw zoektocht op internet is verleden tijd.

Met Sway hoeft u geen tijd meer te besteden aan de opmaak. De ingebouwde ontwerpengine van Sway zorgt voor een fantastisch ontwerp. Als het eerste ontwerp u niet bevalt, bekijkt u met Remix! andere ontwerpen of past u het ontwerp aan uw smaak aan.

Eenvoudig delen met collega's en klanten

U kunt heel eenvoudig een Sway delen. Collega's en klanten kunnen uw creatie op internet bekijken zonder zich aan te melden of extra software te downloaden. Wijzig de privacy-instellingen voor meer controle.

Microsoft Office 365 gratis uitproberen

Probeer nu 2 licenties 1 maand gratis

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018