Meer dan 15 jaar betrouwbare webhosting
Live support via telefoon en chat
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Live support via telefoon en chat

het logo van sway

Microsoft Sway


Voor professionele digitale storytelling

Breng je verhaal tot leven met Microsoft Sway

Met Sway maakt en deelt u in een handomdraai mooie rapporten, presentaties en meer. Sway brengt uw verhaal tot leven met interactieve inhoud en voorgestelde informatie. In enkele klikken transformeert u uw Sway in een fantastisch ontwerp. Uw collega's en klanten bekijken uw Sway eenvoudig zonder zich aan te melden of software te downloaden.

Office Sway is standaard inbegrepen bij alle Office 365 pakketten.

De voordelen van Sway

Gemakkelijk in gebruik
Interactieve presentatie
Professionele uitstraling
Voorgestelde informatie
Eenvoudig delen

Vertel uw verhaal met interactieve inhoud

Breng uw Sway in een paar klikken tot leven. Voeg afbeeldingen en tekst toe vanaf uw mobiele telefoon, tablet, computer of OneDrive voor Bedrijven. Vertel uw verhaal met video's, landkaarten, tweets, interactieve diagrammen, grafieken en GIF's. In een paar minuten maakt u een interactieve presentatie van uw verhaal.

Transformeer je verhaal met Sway

Transformeer uw verhaal

Richt u zich liever op de inhoud van uw presentatie? Sway stelt zoekopdrachten voor om relevante inhoud te vinden die u rechtstreeks naar uw Sway sleept. Uw zoektocht op internet is verleden tijd.

Met Sway hoeft u geen tijd meer te besteden aan de opmaak. De ingebouwde ontwerpengine van Sway zorgt voor een fantastisch ontwerp. Als het eerste ontwerp u niet bevalt, bekijkt u met Remix! andere ontwerpen of past u het ontwerp aan uw smaak aan.

Eenvoudig delen met collega's en klanten

U kunt heel eenvoudig een Sway delen. Collega's en klanten kunnen uw creatie op internet bekijken zonder zich aan te melden of extra software te downloaden. Wijzig de privacy-instellingen voor meer controle.

Eenvoudig delen met Sway

Microsoft Office 365 gratis uitproberen

Probeer nu 2 licenties 1 maand gratis