Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

Resources & FAQ - OneDrive voor BedrijvenOver OneDrive voor Bedrijven

Met OneDrive voor Bedrijven heeft u uw bestanden altijd bij de hand. Sla ze veilig op en deel ze eenvoudig met collega’s. De online opslag kunt u overal bereiken op elk device. U krijgt bovendien gratis hulp op afstand bij de basisinstallatie, zo kunt u direct aan de slag.


Resources & FAQ

Op de supportpagina geven we support op administratieve zaken zoals bestellen, verlengen en verhuizen. Voor inhoudelijke support verwijzen we je naar de uitgebreide support van Microsoft.


Vragen


Blogs


Gratis hulp op afstand bij uw basisinstallatie

Wij helpen u graag met de basisinstallatie van OneDrive voor Bedrijven, zodat u direct aan de slag kunt. Met TeamViewer nemen wij uw computer op afstand over en voeren we de hele installatie voor u uit. We doorlopen samen met u de eerste keer inloggen, het koppelen van een gebruiker aan een licentie en het downloaden van de synchronisatie-app. Deze basisinstallatie is geheel gratis.

Installeer TeamViewer alvast op uw pc. Neem contact met ons op en geef aan dat u hulp wilt bij de basisinstallatie. Zij maken een afspraak om OneDrive voor Bedrijven voor u te installeren wanneer het u past.

Premium Support

Extra service bovenop onze vertrouwde support

Bent u afhankelijk van OneDrive voor Bedrijven en heeft u onmiddellijk hulp nodig wanneer er problemen zijn? Dan is Premium Support de oplossing. Voor maar € 8,- per maand profiteert u van de vele voordelen.

  • Directe lijn via gratis exclusief nummer
  • Vast team van specialisten
  • Binnen 4 uur reactie op supportformulier
  • 15 minuten gratis hulp op afstand

Bestel nu via Mijn Account