Home Zoeken Domeinnamen en SSL E-mail Hosting & VPS Website Office 365 Cloud & Backup Over ons Support Inloggen

Meest gestelde vragen

Kan ik OneDrive voor Bedrijven uitproberen voordat ik het aanschaf?

U kunt twee licenties een maand lang gratis uitproberen. Na één maand worden de licenties automatisch omgezet in een betaalde dienst, tenzij u voor het eind van de maand uw licenties opzegt.

Kunnen jullie OneDrive voor Bedrijven voor mij installeren?

Ja, wij helpen u graag met de basisinstallatie van OneDrive voor Bedrijven, zodat u direct aan de slag kunt. Met TeamViewer nemen wij uw computer op afstand over en voeren we de hele installatie voor u uit. We doorlopen samen met u de eerste keer inloggen, het koppelen van een gebruiker aan een licentie en het downloaden van de synchronisatie-app. Deze basisinstallatie is geheel gratis.

Installeer TeamViewer alvast op uw pc. Bel onze klantenservice en geef aan dat u hulp wilt bij de basisinstallatie. Zij maken een afspraak om OneDrive voor Bedrijven voor u te installeren wanneer het u past.

Hoe bestel ik OneDrive voor Bedrijven?


 • Ga naar de productpagina van OneDrive voor Bedrijven;

 • Selecteer het gewenste abonnement;

 • Kies het aantal gewenste licenties. Klik vervolgens op 'Toevoegen';

 • Klik op 'Ga verder';

 • Vul in de blauwe kolom uw klantnummer en wachtwoord in en klik op 'Inloggen' of bent u nog geen klant, vul dan uw gegevens in;

 • Selecteer uw betaalwijze en ga akkoord met de algemene voorwaarden;

 • Klik op 'Bevestigen en betalen';

 • Uw extra OneDrive-account is besteld en wordt binnen 24 uur uitgeleverd.

Wat is het verschil tussen OneDrive en OneDrive voor Bedrijven?


Microsoft heeft nu ook een andere opslagservice met de naam OneDrive. Mogelijk gebruikt u OneDrive al voor het opslaan van documenten. Wat zijn de verschillen met OneDrive voor Bedrijven?

 • OneDrive is een gratis, persoonlijke online opslag die u bij een Microsoft-account of een Outlook-account krijgt van een aantal GB. Gebruik OneDrive om documenten, foto’s en andere bestanden in de cloud op te slaan, te delen met vrienden en om samen aan de inhoud te werken. U kunt zelf bepalen hoe u OneDrive wilt gebruiken.
 • OneDrive voor Bedrijven is een cloudopslag vanaf 1 TB voor zakelijke doeleinden en onderdeel van Office 365. De cloudopslag wordt beheerd door uw organisatie. Hiermee kunt u werkdocumenten delen en er samen met collega’s aan werken. Beheerders van siteverzamelingen in uw organisatie bepalen wat u in de bibliotheek kunt doen.

Kunnen jullie OneDrive voor Bedrijven voor mij installeren?


Wij kunnen de hele installatie voor u uitvoeren, zodat u direct weer verder kunt. Met TeamViewer nemen wij uw computer op afstand over en voeren we tegen betaling de hele installatie van OneDrive voor Bedrijven voor u uit. Kijk bij het tabblad ‘Hulp op afstand’ voor meer informatie.

Hoe log ik in?


U kunt inloggen via de beheeromgeving van Office 365: https://portal.office.com. Uw inloggegevens vindt u in de activeringsmail. Weet u het wachtwoord niet meer dan kunt u uw wachtwoord resetten.

Hoe wijzig ik mijn wachtwoord?


Klik hier als u uw wachtwoord wilt wijzigen.

Waar beheer ik OneDrive voor Bedrijven?


Uw OneDrive-accounts beheert u in de beheeromgeving via https://portal.office.com. Hier logt u in met uw gebruikersnaam en wachtwoord die u per mail heeft ontvangen. In de beheeromgeving kunt u onder andere uw wachtwoord wijzigen, mailboxen en aliassen aanmaken en forwards instellen. Via ‘Mijn cloudproducten’ in Mijn Account beheert u de administratie van uw OneDrive-licenties.

Hoe maak ik een gebruiker aan? 


 • Log in op de beheeromgeving via https://portal.office.com;

 • Klik aan de linkerkant op ‘Gebruikers’;

 • Maak onder ‘Actieve gebruikers’ een nieuwe gebruiker aan.

Tijdens het aanmaken van de nieuwe gebruiker kunt u direct een beschikbare licentie aan de gebruiker koppelen.

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018