Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

Skype voor Bedrijven - Resources & FAQOver Skype voor Bedrijven

Eén professioneel platform voor bellen, chatten, vergaderen, video en delen. Skype voor Bedrijven is een efficiënte oplossing om snel contact te maken met collega’s en zakenpartners. Alles is geïntegreerd met de vertrouwde Office-programma’s die u en uw collega's elke dag gebruiken.


Resources & FAQ

Op de supportpagina geven we support op administratieve zaken zoals bestellen, verlengen en verhuizen. Voor inhoudelijke support verwijzen we je naar de uitgebreide support van Microsoft.


Vragen Skype voor bedrijven


Gratis hulp op afstand bij uw basisinstallatie

Wij helpen u graag met de basisinstallatie van Skype voor Bedrijven, zodat u direct aan de slag kunt. Met TeamViewer nemen wij uw computer op afstand over en voeren we de hele installatie van Skype voor Bedrijven voor u uit. We doorlopen samen met u het aanmaken van een gebruiker, het koppelen van een licentie en het downloaden en installeren van het programma. Deze basisinstallatie is geheel gratis.

Installeer TeamViewer alvast op uw pc. Neem contact met ons op en geef aan dat u hulp wilt bij de basisinstallatie. Zij maken een afspraak om Skype voor Bedrijven voor u te installeren wanneer het u past.

Premium Support

Extra service bovenop onze vertrouwde support

Heeft u onmiddellijk hulp nodig wanneer er problemen zijn? Verzeker u zelf van de snelste en beste support met Premium Support. Voor maar€ 8,- per maand profiteert u van de vele voordelen.

  • Directe lijn via gratis exclusief nummer
  • Vast team van specialisten
  • Binnen 4 uur reactie op supportformulier
  • 15 minuten gratis hulp op afstand
 

Bestel nu via Mijn Account