Verhuizen - Skype voor Bedrijven



Hoe verhuis ik mijn bestaande licentie naar Yourhosting?

Wilt u uw licenties van een andere provider naar Yourhosting verhuizen, dan kunt u ons autoriseren om uw account te beheren. Controleer altijd eerst bij uw huidige provider of dit mogelijk is.

Neem contact met ons op voor het aanvragen van de autorisatie, u kunt ook alvast de gewenste licentie bij ons bestellen. Wij sturen u een e-mail met een autorisatielink. Het is belangrijk dat u bent ingelogd op uw huidige Office 365-omgeving voordat u op de autorisatielink klikt. Nadat u op de link heeft geklikt, stuurt u ons een e-mail als reactie op de autorisatiemail met daarin uw gebruikersnaam (xxxxxxxx.onmicrosoft.com). Wij koppelen vervolgens de nieuwe licenties aan uw omgeving. De oude licenties kunt u laten verlopen. Bij de verhuizing gaan geen data of instellingen verloren.


Behoud ik mijn instellingen als ik mijn licentie overzet naar Yourhosting?

Alle instellingen en data in uw Skype voor Bedrijven-omgeving blijven bij de verhuizing behouden.


Zijn er extra kosten aan het overzetten van mijn licentie naar Yourhosting?

U betaalt de kosten voor de nieuwe licenties bij Yourhosting. De oude licenties bij uw huidige provider kunt u daarna opzeggen.


Hoe snel is mijn nieuwe account actief?

Wanneer u uw huidige Skype voor Bedrijven-licenties verhuist naar Yourhosting, krijgt u geen nieuw account. Wij nemen het beheer van uw huidige account over. Dat betekent dat u te allen tijde met uw account aan de slag kunt.