Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

Yammer - Resources & FAQOver Yammer

Yammer Enterprise is het besloten sociale netwerk van uw bedrijf dat u en uw teams helpt alles onder controle te houden. Start gesprekken, werk samen aan bestanden en organiseer projecten, zodat u meer kunt doen en sneller kunt werken. U krijgt gratis hulp op afstand bij de basisinstallatie, zo kunt u direct aan de slag.


Resources & FAQ

Op de supportpagina geven we support op administratieve zaken zoals bestellen, verlengen en verhuizen. Voor inhoudelijke support verwijzen we je naar de uitgebreide support van Microsoft.


Vragen Yammer Enterpise


Gratis hulp op afstand bij uw basisinstallatie

Wij helpen u graag met de basisinstallatie van Yammer Enterprise, zodat u direct aan de slag kunt. Met TeamViewer nemen wij uw computer op afstand over en voeren we de hele installatie van Yammer Enterprise voor u uit. We doorlopen samen met u de eerste keer inloggen, het aanmaken van een gebruiker, het koppelen van een licentie en het koppelen van uw domeinnaam. Deze basisinstallatie is geheel gratis.

Installeer TeamViewer alvast op uw pc. Neem contact met ons op en geef aan dat u hulp wilt bij de basisinstallatie. Zij maken een afspraak om Yammer Enterprise voor u te installeren wanneer het u past.

 

Premium Support

Extra service bovenop onze vertrouwde support

Heeft u onmiddellijk hulp nodig wanneer er problemen zijn? Verzeker u zelf van de snelste en beste support met Premium Support. Voor maar € 8,- per maand profiteert u van de vele voordelen.

  • Directe lijn via gratis exclusief nummer
  • Vast team van specialisten
  • Binnen 4 uur reactie op supportformulier
  • 15 minuten gratis hulp op afstand

Bestel nu via Mijn Account