Domeinhosting

Jouw website online? Dan heb je domeinhosting nodig. Vraag nu gelijk een domein aan en begin met het maken van je website. Alleen registreren kan natuurlijk ook. Kies je domein al vanaf  € 0,99 per jaar. 

www.
Binnen 1 minuut geregistreerd
Online support
Gratis website

Domeinhosting

Vraag via de checker je domeinnaam aan en ga aan de slag met hosting. Een goed domein is onmisbaar in het bedrijfsleven, maar ook belangrijk voor je blog, foto website of portfolio. Als eigenaar van een bedrijf of website, wil je goed gevonden worden in de zoekmachines en veel klanten bereiken. Daarbij hoort ook goede domeinhosting. Met de domeinhosting van Yourhosting maak je gebruik van goede kwaliteit, ga je na registreren gelijk aan de slag met je website en ben je verzekerd van de beste support. 

 

Waarom domeinhosting?

Met domeinhosting zet je een domeinnaam vast en gebruik je deze voor je website of webshop. Een domeinnaam is dus nodig als je jouw online plek wilt claimen. Goede domeinhosting is belangrijk. Zo weet je zeker dat de website die je gaat maken snel is, en daardoor beter vindbaar in zoekmachines. Ook als je kiest voor hosting ben je verzekerd van goede kwaliteit. De beste domeinhosting regel je bij Yourhosting.

Met domeinhosting jouw website online

Registreer tijdelijk je .nl-domeinnaam extra voordelig!

Een .nl domeinnaam voor maar één euro? Kies voor domeinhosting van Yourhosting en check of jouw domeinnaam nog vrij is. 

Bestel direct

Domeinhosting bij Yourhosting

  • Domeinhosting al vanaf € 0,99 per jaar
  • Ruime keuze uit domeinextensies
  • Supersnel online
  • Meer dan 20 jaar ervaring met domeinnamen en hosting
  • 6 dagen in de week support
Veel keuze uit domeinnaam extensies

Registreer je domeinnaam

www.
Aantrekkelijke welkomsttarieven
Gratis Website
De beste support

Meer over domeinhosting

Voor meer informatie over domeinhosting staat Yourhosting voor je klaar. Stel je vragen aan een van onze deskundige klantenservice medewerkers, of bekijk gelijk de hostingpakketten. Ook voor WordPress kun je bij ons terecht, kies je hostingpakket en installeer WordPress via de one-click install in de hostingmanager.

Veelgestelde vragen over domeinhosting:

Met domeinhosting leg je een domeinnaam vast. Je registreert dus een webadres waarop jouw website komt te staan.

Domeinhosting is de eerste stap in het maken van een website. Wil je online aanwezig zijn, kies dan eerst voor domeinhosting en leg je domeinnaam vast via de domeinnaamchecker. Daarna kies je een aanvullende dienst als hosting (inclusief MijnWebsite), die je nodig hebt om ook echt je website te kunnen maken. Of kies voor e-mail als je alleen wilt e-mailen met je mailadres. Kies je voor hosting, dan heb je ruime keuze uit CMS-systemen en sitebuilders als MijnWebsite, WordPress en Joomla.

In het menu vind je tal van opties om meer te lezen over domeinnamen. Bijvoorbeeld als je je domeinnaam naar Yourhosting wilt verhuizen. Heb je meer vragen? Bekijk dan ook zeker onze veelgestelde vragen.

Gebruik deze blogs voor inspiratie


Hulp nodig? Wij helpen je verder!

Onze klantenservice staat klaar

Heb je hulp nodig bij domeinhosting? Stel je vraag aan onze klantenservice, zij helpen je graag verder. De klantenservice is zes dagen in de week bereikbaar via telefoon, chat, mail, Facebook en Twitter.

Premium Support

Met voorrang geholpen worden als je technische problemen ervaart? Met Premium Support heb je meteen hulp via een exclusieve telefoonlijn. Je krijgt hulp van een vast team met specialisten. 

Website verhuizen

Wil je jouw website verhuizen naar Yourhosting? Wij nemen de zorg graag voor je uit handen. Wij zorgen ervoor dat je met minimale downtime je website zo snel mogelijk over is. Zo beheer je alles op een plek, wel zo makkelijk. Vanaf  € 75,-.  Liever zelf doen? Volg de verhuisprocedure