De hosting- en domeinspecialist met 20+ jaar ervaring


Met de beste support en begeleiding van ervaren IT-experts. Alles wat je nodig hebt voor jouw website.

Wie zijn wij?

Yourhosting is een van de grootste hostingproviders van Nederland, gespecialiseerd in shared hosting en VPS, domeinnamen, SSL, en clouddiensten zoals Office 365. Onze missie is het blij maken van iedere klant. Daarom is Yourhosting gespecialiseerd in het bieden van hulp en ondersteuning, ook na aankoop. Hoe groot of klein je doelen ook zijn, wij denken graag met je mee en dragen bij aan jouw online succes!

Al meer dan 20 jaar doen we er alles aan om onze klanten de best mogelijke performance, veiligheid en support te geven. Yourhosting telt ruim 65 werknemers die zich dagelijks inzetten voor een premium hosting ervaring. Met een deskundige, klantvriendelijke klantenservice en verregaande service die klanten gemiddeld waarderen met een 8.5.

Per 1 januari 2022 zijn Argeweb, Sohosted, VevidaAlphamega HostingVIP Internet, Realhosting en DeHeeg onderdeel van Yourhosting.

Voordelen van Yourhosting

Grootste hostingprovider van Nederland
Ondersteuning via telefoon, e-mail en chat
20 jaar ervaring
Begeleiding van ervaren IT-experts
Microsoft Gold Certified Partner
Klanten geven ons een 8,5 gemiddeld.

Maak een website om trots op te zijn

Onze kennisbank heeft als doel moeilijke en (soms) ingewikkelde onderwerpen inzichtelijk en toepasbaar te maken voor iedereen. Meld je aan voor de onderwerpen waar jij meer over wilt weten. Je ontvangt deze direct in je mailbox. Afmelden kan op ieder moment. Ook kun je een hoop informatie vinden op onze uitgebreide FAQ-pagina en onze Blog-sectie.

Staat het onderwerp waar jij meer over wilt weten er niet bij? Laat het ons weten via ons contacformulier. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe onderwerpen om uit te diepen en inzichtelijk te maken.

Onze klantenservice helpt je graag

Kijk bijvoorbeeld voor veelgestelde vragen op onze uitgebreide FAQ-pagina. Over onderwerpen als hosting, e-mail, domeinnamen of WordPress. Deze pagina's worden onderhouden door onze deskundige klantenservice en zijn daarom erg up-to-date. Staat jouw vraag er niet bij? Onze klantenservice staat voor je klaar! Neem contact op via chat of Whatsapp. Ook kun je ons telefonisch bereiken op het nummer 038-8509600.

 

Onze klanten

Ook werken bij Yourhosting?  

Op zoek naar een leuke baan of stageplek binnen een jong, professioneel team?

Bekijk de vacatures

 

het logo van microsoft gold partner

Microsoft Gold Certified Partner

Wij zijn Microsoft Gold Certified Partner. Deze hoogste status binnen het Microsoft Partner Network wordt toegekend aan partners die voldoen aan zware toelatingseisen op het gebied van klantreferenties, succesvolle implementaties, specialisatie en certificering van medewerkers.