• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Met je bedrijf overstappen naar de cloud

Ga ik met mijn bedrijf volledig in de cloud of kies ik voor een hybride oplossing? Wat is in mijn situatie de beste keuze? En wie helpt mij kiezen? Wij leggen het uit en denken graag met je mee. Bij ons geen moeilijke termen, maar no-nonsense taal.

Maak succesvol de stap naar de cloud. Wij...

Ik ben Bart van Yourhosting

We vinden het belangrijk dat je weet met wie je zaken doet. Daarom hebben we voor onze commercials geen stemacteur ingehuurd, maar heeft Bart Carlier (onze Algemeen Directeur) ze ingesproken. Hij is, net als de rest van onze organisatie, erg betrokken bij ondernemend Nederland. Ook zie je hem in de uitzending van Da’s Goed Geregeld, waarin hij vertelt over het creëren van online succes.

Bekijk de tv-uitzending Beluister onze commercials

Krijgt je IT de aandacht die het verdient?

We begrijpen dat uitbesteding van IT spannend kan zijn. De serverruimte, waar al je data staat, is het hart van de organisatie en verdient daarom je meeste aandacht. Maar kun je die altijd geven? En blijft er dan genoeg tijd en focus over voor de kern van je business?

Je IT beveiligen is onze hoogste prioriteit

Overstappen naar de cloud bespaart je tijd, kosten en zorgen. Onze specialisten monitoren 24/7 alle verkeer continu en bij kleine onregelmatigheden houden we een vinger aan de pols om direct in te grijpen als het mis dreigt te gaan. Zo kun je zorgeloos zakendoen.

Microsoft Gold Certified Partner

Wij zijn Microsoft Gold Certified Partner. Deze hoogste status binnen het Microsoft Partner Network wordt toegekend aan partners die voldoen aan zware toelatingseisen op het gebied van klantreferenties, succesvolle implementaties, specialisatie en certificering van medewerkers.

Nader kennismaken? Graag! Bel 038-2305010 of stuur een bericht

Contactformulier

*Verplichte velden

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017