• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Emerce 100 2010: Yourhosting wederom beste hoster

December 2009 - Yourhosting is opnieuw gekozen tot beste hoster in de Emerce 100. Yourhosting staat na internetprovider XS4All op een tweede plaats in de categorie Hosting en ISP, wat betekent dat Yourhosting de hoogst genoteerde hoster is.

In het onderzoek van 2008 was Yourhosting ook al de beste hoster door na Google te eindigen in de categorie ISP. In 2007 werd Yourhosting eerste in de categorie prijs-/kwaliteitverhouding in de categorie Internetaanbieders en webhosting.

Emerce 100 onderzoek

De Emerce 100 is een speciale uitgave van Emerce. Aan het imago-onderzoek werkten ruim 2300 respondenten (werkzaam bij bedrijven en instellingen) mee die ervaring hebben met de dienstverlening van Nederlandse bedrijven op het gebied van e-business, marketing en internet.

Respondenten hebben deze bedrijven gewaardeerd op de factoren:

  1. Kennis/knowhow (vakinhoudelijke kennis)
  2. Prijs-kwaliteitverhouding (waar voor je geld)
  3. Betrouwbaarheid (nakomen van afspraken)
  4. Flexibiliteit (omgaan met veranderingen)

Over Yourhosting

Yourhosting is in bijna 10 jaar gegroeid tot de grootste shared webhosting provider van Nederland. Onze helpdesk- en salesafdeling bestaat uit gemotiveerde en professionele medewerkers die gedurende de hele week, ook 's avonds en op zaterdag, per e-mail en via de telefoon, antwoord geven op al je vragen.

Ervaar onze service en snelheid zelf. Bij ons hoef je niet in de wacht te staan. Lees de ervaringen van onze klanten over onze dienstverlening.

Klant worden?

Bij Yourhosting zit je goed voor domeinregistratie en webhosting. Wil je een eigen website maken? Probeer dan onze gratis sitebuilder of installeer snel eenvoudig een softwarepakket met Joomla hosting en WordPress hosting. Liever een webwinkel? Dan installeer je snel en eenvoudig Zencart met Zencart hosting.

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2018