Realhosting is nu Yourhosting

Realhosting is sinds 16 maart 2023 Yourhosting. Voor jou betekent dit dat de website van Realhosting vanaf dat moment niet meer bereikbaar is. Wanneer je realhosting.nl probeert te bezoeken zal je automatisch worden doorgestuurd naar de website van Yourhosting. 

Ben je klant van Realhosting en ben je benieuwd wat er vanaf 16 maart 2023 voor jou verandert?

Bekijk de informatiepagina

Waarom Realhosting binnenkort Yourhosting wordt

Realhosting verdwijnt binnenkort en gaat dan op in Yourhosting. Ben je op dit moment klant van Realhosting? Maak je geen zorgen, door de overgang naar Yourhosting kunnen we je straks nog beter helpen! Bij Yourhosting profiteer je van deskundige support van de meest klantvriendelijke hostingprovider van Nederland. Ook profiteer je straks van ruimere openingstijden en meer contactmogelijkheden zoals Whatsapp, live chat en social media.

Wil je meer weten over Yourhosting? Wij vertellen je graag meer over Yourhosting.

Meer over Yourhosting

 

 

 

Realhosting logo
Team realhosting

Over Realhosting

Realhosting is een Nederlandse hostingprovider die al sinds 2001 gespecialiseerd is in webhosting en domeinregistraties voor webprofessionals. Met meer dan 21 jaar ervaring behoort Realhosting tot een van de meest ervaren webhosters van Nederland. Persoonlijke service, goede bereikbaarheid, professionele webhosting en e-mail en een ruim aanbod in domeinnamen zijn de speerpunten van Realhosting.

De ervaren medewerkers van Realhosting blijven natuurlijk werkzaam bij Yourhosting waardoor we samen nog meer expertise hebben om jou te helpen bij Yourhosting.

 

 

Realhosting webhosting

Bij webhosting is het natuurlijk belangrijk dat je website altijd snel en bereikbaar is. Daarnaast wil je dat je jouw website eenvoudig kunt beheren. Net als Realhosting maakt de webhosting van Yourhosting gebruik van Plesk. Ook is het mogelijk om een ssl-certificaat af te nemen, zowel betaald als gratis. Met de webhosting van Realhosting en Yourhosting ben je verzekerd van uitstekende hosting zodat jouw website online succesvol kan zijn. Dit alles doen we met de meest klantvriendelijke service!

Meer over Hosting

Webhosting van Realhosting
Realhosting domeinnaam registreren

Een domeinnaam van Realhosting

Heb je al een domeinnaam bij Realhosting geregistreerd? Deze neem je natuurlijk gewoon mee naar Yourhosting. Ben je juist op zoek naar een domeinnaam? Dan is het handig om deze direct bij Yourhosting te registreren. Je domeinnaam is de eerste stap op weg naar een eigen plek op het internet. Je creëert zo jouw eigen website, denk bijvoorbeeld  aan een zakelijk website, portfolio, webshop of blog. Je website maak je heel eenvoudig met Yourwebsite of WordPress hosting.

 

www.
Aantrekkelijke welkomsttarieven
6 dagen per week bereikbaar
Telefonische support

Veelgestelde vragen over Realhosting

Wil je inloggen bij Realhosting? Vanaf 16 maart kun je inloggen op Realcloud via Yourhosting.nl, met de bij jou bekende inloggegevens. Dit doe je door rechtsboven op ‘Inloggen’ te klikken en vervolgens op ‘Mijn Account’.

Wil je contact opnemen met de klantenservice van Realhosting? Dat kan op dit moment nog gewoon via de contactpagina van Realhosting zoals je gewend bent. Vanaf 16 maart neem je eenvoudig contact op via Yourhosting via o.a onze telefonische helpdesk en ons contactformulier.