Werken bij Yourhosting in Zwolle


De leukste vacatures bij de grootste hostingprovider van Nederland

Bekijk de vacatures

Kom werken bij Yourhosting

Toegankelijk, gedreven, deskundig en betrokken zijn de woorden die Yourhosting typeert. Onze nuchtere Zwolse achtergrond zorgt ervoor dat we open staan voor nieuwe kansen en ideeën. We werken hard aan ons succes en dat van onze klanten. Yourhosting is de grootse hostingprovider van Nederland en met meer dan 15 jaar ervaring in de IT-wereld zijn wij dé expert.

Wij zoeken goede mensen die aan dat succes willen bijdragen. We vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en daarom krijg je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bij Yourhosting voel je je thuis.

Werken bij Yourhosting doe je met gedreven collega’s en op een fijne werkplek. Samen werken we mee aan het succes van onze klanten.

Bekijk de vacatures

Over Yourhosting

Yourhosting is er voor iedereen. Met meer dan 15 jaar ervaring bieden de juiste oplossing voor elk IT-vraagstuk. Van hosting tot maatwerk IT- en clouddiensten. 160.000 tevreden klanten maken ons de grootste hostingprovider van Nederland. Dit doen we met beide benen op de grond, de blik naar voren en met een enthousiaste club mensen. Vertrouwen staat op 1, net als werksfeer en collegialiteit.

Lees meer over Yourhosting

 

sassenpoort in zwolle

Kom werken in Zwolle

De leukste vacatures vind je in Overijssel. Yourhosting is direct bereikbaar vanaf de snelweg en met ongeveer 10 minuten fietsen sta je midden in de sfeervolle binnenstad van Zwolle. Dagelijks zet jij je bij Yourhosting samen met zo’n 70 collega’s in voor de best mogelijke performance, uptime en support voor onze klanten.

Bekijk onze vacatures

Je toekomstige collega's

Thommas van Klantenservice

"Voor de afdeling Klantenservice staan tevreden klanten centraal. Ons doel is snel goede ondersteuning bieden via e-mail, Twitter en telefoon.

Maar we gaan ook verder dan dat, door actief mee te denken. Naast het beantwoorden van klantvragen informeren we naar doelstellingen en behoeften, en bieden we een passend advies. Productkennis en sales skills zijn dus een must. Gelukkig is er veel ruimte om elkaar daarin te coachen.

Ik werk met veel plezier bij Yourhosting. De continue ontwikkeling in de ict-markt biedt veel afwisseling en groeimogelijkheden. De onderlinge sfeer is fantastisch en we zijn een echt team. Ons kantoor is van alle gemakken voorzien. We spelen regelmatig een potje FIFA en op vrijdag sluiten we de week af met een biertje."

thommas van klantenservice yourhosting

Dennis van Development

"Wie uitdagingen zoekt kan ze bij ons volop vinden. De afdeling Development is namelijk verantwoordelijk voor veel systemen voor zowel klanten als medewerkers. Van het automatisch uitleveren van VPS- of shared hostingpakketten tot het incasseren van facturen met SEPA.

We werken met Scrum-sprints. Elke maand hebben we daarnaast één DEV-dag waarop we helemaal zelf bepalen wat we oppakken. Dit kan van alles zijn wat klanten, medewerkers of de organisatie helpt. We doen dan onderzoek of ontwikkelen handige tools of complete applicaties voor onze systemen en collega’s.

Wil je meer weten over een dag bij Yourhosting Development? Bekijk dan eens dit blogartikel van mijn collega Jeroen!"

dennis van development bij yourhosting

Ben jij op zoek naar een fulltime of parttime baan in IT, Marketing, Support of Operations? Bekijk direct alle vacatures en solliciteer direct!

Vacature Afdeling Locatie
Content Marketeer Marketing Zwolle
Medewerker Technische Helpdesk Support Zwolle
Stage en Afstuderen Alle Zwolle
Open Sollicitatie Alle Zwolle
Linux Engineer Operations Zwolle
Medewerker Klantenservice Support Zwolle