Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

Vacatures van Yourhosting in Zwolle


De leukste vacatures bij de grootste hostingprovider van Nederland. Ben jij een PHP Developer? Solliciteer direct!

Bekijk de vacatures

Kom werken bij Yourhosting

Toegankelijk, gedreven, deskundig en betrokken zijn de woorden die Yourhosting typeert. Onze nuchtere Zwolse achtergrond zorgt ervoor dat we open staan voor nieuwe kansen en ideeën. We werken hard aan ons succes en dat van onze klanten. Yourhosting is de grootse hostingprovider van Nederland en met meer dan 15 jaar ervaring in de IT-wereld zijn wij dé expert.

Wij zoeken goede mensen die aan dat succes willen bijdragen. We vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en daarom krijg je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bij Yourhosting voel je je thuis.

 

Over Yourhosting

Yourhosting is er voor iedereen. Met meer dan 15 jaar ervaring bieden de juiste oplossing voor elk IT-vraagstuk. Van hosting tot maatwerk IT- en clouddiensten. 160.000 tevreden klanten maken ons de grootste hostingprovider van Nederland. Dit doen we met beide benen op de grond, de blik naar voren en met een enthousiaste club mensen. Vertrouwen staat op 1, net als werksfeer en collegialiteit.

Lees meer over Yourhosting

 

Het kantoorpand van Yourhosting
sassenpoort in zwolle

Kom werken in Zwolle

De leukste vacatures vind je in Overijssel. Yourhosting is direct bereikbaar vanaf de snelweg en met ongeveer 10 minuten fietsen sta je midden in de sfeervolle binnenstad van Zwolle. Dagelijks zet jij je bij Yourhosting samen met zo’n 70 collega’s in voor de best mogelijke performance, uptime en support voor onze klanten.

Bekijk onze vacatures

Werken bij Yourhosting doe je met gedreven collega’s en op een fijne werkplek. Samen werken we mee aan het succes van onze klanten.

Bekijk de vacatures

Dit bieden we jou:

Yourhosting is een actieve en jonge organisatie. IT zit ons in het bloed. Onze jarenlange ervaring onderstreept en versterkt onze expertise. We vinden het belangrijk die expertise te houden en te ontwikkelen. Gedreven door onze oorsprong doen we dit met beide benen op de grond en een enthousiaste club mensen. We hebben een flexibele en creatieve werkomgeving met ruimte om te experimenteren en innoveren. We verwachten van onze collega’s een flexibele houding, stressbestendigheid en een hoog werktempo.

Onze actieve personeelsvereniging organiseert regelmatig leuke activiteiten zoals een Pubquiz, FIFA competities en Sinterklaas. Ook zijn er regelmatig teamuitjes en is er elke vrijdagmiddag is er een gezellige borrel, inclusief het bordspel 30 seconds! 

Waarom Yourhosting

Aandacht voor ontwikkeling met een persoonlijk jaarplan
Vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk
Iedere dag vers fruit
Goede arbeidsvoorwaarden met 26 vrije dagen en reiskostenvegoeding
Gezellige vrijdagmiddagborrels

Je toekomstige collega's

Thommas van Klantenservice

"Voor de afdeling Klantenservice staan tevreden klanten centraal. Ons doel is snel goede ondersteuning bieden via e-mail, Twitter en WhatsApp.

Maar we gaan ook verder dan dat, door actief mee te denken. Naast het beantwoorden van klantvragen informeren we naar doelstellingen en behoeften, en bieden we een passend advies. Productkennis en sales skills zijn dus een must. Gelukkig is er veel ruimte om elkaar daarin te coachen.

Ik werk met veel plezier bij Yourhosting. De continue ontwikkeling in de ict-markt biedt veel afwisseling en groeimogelijkheden. De onderlinge sfeer is fantastisch en we zijn een echt team. Ons kantoor is van alle gemakken voorzien. We spelen regelmatig een potje FIFA en op vrijdag sluiten we de week af met een biertje."

Op ons blog lees je meer over hoe een dag op de Yourhosting klantenservice eruitziet. 

thommas van klantenservice yourhosting

Dennis van Development

"Wie uitdagingen zoekt kan ze bij ons volop vinden. De afdeling Development is namelijk verantwoordelijk voor veel systemen voor zowel klanten als medewerkers. Van het automatisch uitleveren van VPS- of shared hostingpakketten tot het incasseren van facturen met SEPA.

We werken met Scrum-sprints. Elke maand hebben we daarnaast één DEV-dag waarop we helemaal zelf bepalen wat we oppakken. Dit kan van alles zijn wat klanten, medewerkers of de organisatie helpt. We doen dan onderzoek of ontwikkelen handige tools of complete applicaties voor onze systemen en collega’s.

Wil je meer weten over een dag bij Yourhosting Development? Bekijk dan eens dit blogartikel van mijn collega Jeroen!"

dennis van development bij yourhosting

Ben jij op zoek naar een fulltime of parttime baan in IT, Marketing, Support of Operations? Bekijk direct alle vacatures en solliciteer direct!


Vacatures

VacatureAfdelingLocatie
PHP DeveloperDevelopmentZwolle
Stage en AfstuderenAlleZwolle
Open SollicitatieAlleZwolle
Medewerker KlantenserviceSupport

Zwolle

Ontwikkel jezelf bij Yourhosting

Persoonlijke ontwikkeling is voor onze mensen én voor de organisatie belangrijk. Jouw persoonlijk jaarplan is de rode draad in je loopbaan bij ons. Je wilt de juiste kennis en expertise in huis hebben om je werk goed uit te voeren en om door te groeien. Je wilt een succesvolle carrière en dat is in dit tijdperk met snelle technologische ontwikkelingen een hele uitdaging. Bij Yourhosting investeren wij in coaching, training on-the-job en in opleidingen met behulp van onze eigen Academy. Ook bieden we e-learningmodules aan via ons eigen online learning platform, die we onder meer inzetten voor het inwerktraject van nieuwe collega's. We geven intern ook workshops waarvoor je je kunt aanmelden wanneer je je technische of soft skills wilt verbeteren.