Open Sollicitatie


32-40 uur    Zwolle    Alle   MBO/HBO

 

Solliciteer direct

Geen passende vacature gevonden?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste collega’s die onze organisatie komen versterken. Heb jij interesse en wil je meer weten over ons mooie bedrijf? Stuur dan je open sollicitatie naar sollicitatie@yourhosting.nl. Geef duidelijk aan wat voor soort functie je ambieert en waarom je bij ons wilt werken. Onze recruiter kijkt of jouw profiel matcht met een van onze huidige vacatures of dat er wellicht in de toekomst een passende functie beschikbaar komt. Het kan ook zijn dat we je  uitnodigen voor een kennismakingsgesprek of gewoon voor een kop koffie.

Over Yourhosting

Toegankelijk, gedreven, deskundig en betrokken zijn de woorden die Yourhosting typeert. Onze nuchtere Zwolse achtergrond zorgt ervoor dat we open staan voor nieuwe kansen en ideeën. We werken hard aan ons succes en dat van onze klanten. Yourhosting is de grootse hostingprovider van Nederland en met meer dan 15 jaar ervaring in de IT-wereld zijn wij dé expert.

Wij zoeken gemotiveerde, deskundige mensen die aan dat succes willen bijdragen. We vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en daarom krijg je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bij Yourhosting voel je je thuis.