Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

Vacature Content Marketeer


Fulltime    Zwolle    Marketing    HBO/WO

 

Je werk 

Deze vacature is inmiddels vervuld. Je kunt niet meer solliciteren.

Wij geloven in de kracht van goede content, jij ook? Heb je een passie voor schrijven en word je enthousiast van een steengoede tekst? Heb jij continu creatieve ideeën om een boodschap aan je doelgroep over te brengen? Lees dan verder want we zijn op zoek naar een content marketeer die betrokken is bij de volledige content strategie van Yourhosting in Zwolle.

Functiedetails

Je gaat werken in Zwolle
Je bent fulltime beschikbaar 
Je opleidingsniveau is HBO/WO

Je werkzaamheden

Als content marketeer bestaan je werkzaamheden onder andere uit het schrijven van content voor blogs, website, video’s, whitepapers, social media en persberichten. Je schrijft zelfstandig informatieve, aantrekkelijke en overtuigende teksten in de Nederlandse taal.  Hiermee houd je continu rekening met de buyer’s journey van onze doelgroep. Je bent betrokken bij het volledige content creatieproces, van nadenken over de contentstrategie tot de uitwerking hiervan. 

Daarnaast is het pré als je een communicatieachtergrond hebt en affiniteit hebt met communicatietrajecten. Projectcommunicatie zal een onderdeel zijn van je werkzaamheden. Hiervoor neem je deel aan bedrijfsbrede projectgroepen en ben je verantwoordelijk voor het opstellen van communicatieplannen, het uitwerken van de juiste communicatiestrategie en het schrijven van de daadwerkelijke teksten.

Jouw dag

Je begint de dag met een kop koffie of thee. Je checkt het laatste nieuws en social media en deelt gelijk wat tips waar we op in kunnen spelen. Vervolgens heb je een daily stand-up met het hele team waarin we bespreken wat we gaan doen. Hierna zet je de laatste puntjes op de i voor een nieuwe blog en ga je snel door naar een afspraak die je hebt over de content strategie voor SSL. Dan is het alweer tijd voor de lunch. De middag staat in het teken van het schrijven van content voor een nieuwe marketing automation flow. Je schrijft daarnaast het script voor een nieuwe video, en deelt deze gelijk even met het team. Een collega vraagt nog even om een tekst tegen te lezen, je haalt gelijk nog even de spelfoutjes eruit. Vervolgens publiceer je de blog en plan je berichten hierover in op social media. De dag zit er weer op, tot morgen! 

Je team

Het Marketing-team van Yourhosting bestaat uit 4 gedreven collega’s bestaande uit een vormgever, front-ender, allround marketeer en online marketeer Het is een zelfsturend, jong en commercieel team. We werken volgens de SCRUM methodiek en de werksfeer is informeel. Voor zowel FIFA-fans als wandel-fans is er altijd een collega te vinden. Wekelijks op vrijdagmiddag is er een borrel en er worden regelmatig teamuitjes georganiseerd. 

 

Je kennis en kwaliteiten

Jij bent sterk in schrijven van pakkende teksten, je kunt je goed inleven in de doelgroep en kunt hier zowel commercieel als informatief op inspelen.  Het is een pré als je affiniteit hebt met de IT-branche, hosting- en clouddiensten. Daarnaast is het een grote pré als je ervaring hebt met de buyer’s journey, SEO en marketing automation. 

En verder

  • Vertel je een goed verhaal met weinig woorden
  • Je ziet het grote geheel en bent daarnaast ook in staat het uit te voeren
  • Je let op details en werkt precies
  • Je hebt een goed inlevingsvermogen en een commerciële, product- en doelgroepgerichte mindset 
  • Je hebt ervaring met conceptontwikkeling en content creatie
  • Je bent goed bekend met social media zoals Twitter, LinkedIn en Facebook
  • Je schrijft goedlopende en foutloze teksten: van campagne teksten tot white papers en blogs
  • Je hebt een flexibele en proactieve houding
  • Je bent een zelfstandige aanpakker en tegelijk een echte teamspeler
  • Je bent in het bezit van een afgeronde Hbo- of WO diploma Journalistiek of Communicatie 

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct door je motivatie en CV. Of maak een afspraak met onze recruiter voor een kop koffie bij ons op kantoor. We zien je cv en motivatie graag in onze mailbox! 

Wij werven onze medewerkers zelf. Acquisitie stellen we niet op prijs. 

Over Yourhosting

Toegankelijk, gedreven, deskundig en betrokken zijn de woorden die Yourhosting typeert. Onze nuchtere Zwolse achtergrond zorgt ervoor dat we open staan voor nieuwe kansen en ideeën. We werken hard aan ons succes en dat van onze klanten. Yourhosting is de grootse hostingprovider van Nederland en met meer dan 15 jaar ervaring in de IT-wereld zijn wij dé expert.

Wij zoeken gemotiveerde, deskundige mensen die aan dat succes willen bijdragen. We vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en daarom krijg je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bij Yourhosting voel je je thuis.