Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

Vacature Medewerker Klantenservice


28 - 40 uur    Zwolle    Support    MBO/ HBO

Solliciteer direct

Je werk

Je bent het visitekaartje van het bedrijf. Je biedt onze klanten optimale service via meerdere kanalen zoals e-mail en chat. Yourhosting biedt haar klanten een hoog serviceniveau en hecht waarde aan een optimale klanttevredenheid. In jouw rol van medewerker Klantenservice ben je verrassend, proactief en commercieel. Je gaat in gesprek met de klant, toont interesse, biedt niet alleen een uitstekende support maar brengt ook de juiste producten ter sprake. Samen met het team van onze commerciële Klantenservice zorg jij ervoor dat je elke dag elke klant uitstekende service verleent.

Functiedetails: 

Je gaat werken in Zwolle
Je bent 28 - 40 uur in de week beschikbaar
Je opleidingsniveau is MBO-HBO 
 

Je werkdag

Je werkdag begint met een korte bijeenkomst met het gehele team. We kijken terug op de vorige dag en blikken vooruit op vandaag. Je gaat naar je werkplek en bekijkt welke werkzaamheden je gaat doen die dag: Terugbelafspraken via de telefoon, e-mail, chat of andere taken. In de ochtend sta je onze klanten via de chat te woord en spreek je een klant waarbij de installatie van een nieuw besturingssysteem op zijn Managed VPS-pakket mislukt. Je neemt contact op met een technische collega en jullie spreken af dat hij het gesprek overneemt. De volgende klant heeft een vraag over e-mailruimte en je gaat in gesprek met de klant. Je komt erachter dat een ander product beter past bij de situatie van de klant en past het direct aan in overleg met de klant. Beide sluiten jullie met een goed gevoel de chat af. In de middag sta je klanten via social media te woord en in de loop beantwoord je ook nog een paar e-mailberichten. Je wisselt je verschillende werkzaamheden af met een potje FIFA in de gameroom, of relaxend in de zon op een van de Fatboys op het dakterras.

De belangrijkste uitdagingen voor jou zijn het bieden van een hoog serviceniveau en het proactief verkopen van de juiste producten aan onze klanten. Daarvoor heb je gedegen kennis van onze cloudproducten nodig, en inventariseer je de behoefte van de klant. Met behulp van een uitgebreid inwerktraject, coaching en training ga je aan de slag met je ontwikkeling en zorgen we er samen voor dat je de benodigde productkennis en vaardigheden bezit. Goed om te weten is dat we niet werken met vastgelegde belscripts, je kunt juist je persoonlijke inbreng in je gesprekken leggen. Dit maakt het werk uitdagend en plezierig tegelijk. Daarnaast heb je de mogelijkheid om thuis te werken, mocht je dit fijn vinden. 

Je team

Je werkt in een divers team van jonge, enthousiaste en ambitieuze collega’s met affiniteit voor de branche, en de technische achtergrond van onze producten. De leeftijd van het team varieert van 20 tot 35 jaar. We werken samen in een informele sfeer waar ruimte is voor een goeie grap tijdens het werk. We ondersteunen elkaar en werken samen aan de gezamenlijke doelen om onze klanten van uitmuntende commerciële en ondersteunende service te voorzien.

Op ons blog kun je meer lezen over een dag op de klantenservice van Yourhosting

 

Je kennis en kwaliteiten

Wij vragen van jou: 

  • MBO/HBO werk- en denkniveau
  • klant-, service- en verkoopgerichtheid
  • minimaal 1 jaar ervaring met klantcontact
  • een proactieve en flexibele instelling
  • collegialiteit en goed kunnen werken binnen een team
  • goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden
  • affiniteit en interesse in onze diensten en producten
  • 28 - 40 uur per week beschikbaarheid
  • bereidheid om 1 vaste avond in de week te werken en 1 keer per 4 weken een zaterdag beschikbaar te zijn
  • bij voorkeur woon je in (de omgeving van) Zwolle

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct door je motivatie en CV naar sollicitatie@yourhosting.nl te sturen. Of maak een afspraak met onze recruiter voor een kop koffie bij ons op kantoor. We zien je cv en motivatie graag in onze mailbox! 


Wij werven onze medewerkers zelf. Acquisitie stellen we niet op prijs. 

Over Yourhosting

Toegankelijk, gedreven, deskundig en betrokken zijn de woorden die Yourhosting typeert. Onze nuchtere Zwolse achtergrond zorgt ervoor dat we open staan voor nieuwe kansen en ideeën. We werken hard aan ons succes en dat van onze klanten. Yourhosting is de grootse hostingprovider van Nederland en met meer dan 15 jaar ervaring in de IT-wereld zijn wij dé expert.

Wij zoeken gemotiveerde, deskundige mensen die aan dat succes willen bijdragen. We vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en daarom krijg je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bij Yourhosting voel je je thuis.