Vacature PHP-Developer


Fulltime    Zwolle    Development  
 

Solliciteer direct

Wat ga je doen als PHP Developer

Als PHP-developer ben je betrokken bij de ontwikkeling en het onderhouden van onze back-endapplicaties die gebruikmaken van voornamelijk PHP en MySQL. Je werkt zowel aan het onderhoud als de doorontwikkeling van het Yourhosting-platform. Dit bestaat uit meerdere applicaties die met elkaar samenwerken en zo samen Yourhosting vormen. Denk daarbij aan klantbeheer, uitlevering en het klantenportaal. Deze applicaties maken en onderhouden we zelf.

Naast PHP zijn een aantal van onze applicaties ook geschreven in Python. Dit betreft een kleiner deel, de verhouding PHP/Python is ongeveer 80/20. Deze applicaties integreren goed met elkaar door middel van API’s.

Functiedetails

Je gaat werken in Zwolle
Je bent fulltime beschikbaar 
Je maakt onderdeel uit van het team Development

Jouw dag

In de ochtend beginnen we met een kop koffie of thee tijdens de stand-up, waar we elkaar op de hoogte houden over gisteren en vandaag. We werken met Jira, waar tickets door onszelf, maar ook door de rest van de organisatie gemaakt worden. De tickets variëren van het oplossen van bugs tot het onderzoeken van nieuwe mogelijkheden en het meewerken aan een nieuw project. Bij elke oplevering checken we open en eerlijk elkaars code via Crucible. Na al het programmeren, reviewen en af en toe een meeting ga je even relaxen in onze gameroom of op het dakterras. 

Je werkt op een Linux machine waar je een favoriete editor mag installeren. Je collega’s gebruiken allemaal het excellente PhpStorm van JetBrains.

Waar ligt de uitdaging in deze functie

Het team is klein, maar de verantwoordelijkheid is groot. Yourhosting heeft veel systemen die met elkaar samenwerken. Dat vraagt voor jou als PHP Developer om goed onderhoud en dit krijgt daarom de nodige aandacht. Continuïteit is ons hoofddoel.

Jouw team

Het development team is een gedreven team van 3 á 4 developers die veel samenwerken met de collega’s van Operations. Iedereen ontwikkelt kennis van alle interne systemen zodat we geen eilandjes, maar juist verantwoordelijkheid krijgen. We zijn dan ook niet bang om feedback te geven over een oplossing naar elkaar, maar ook naar de organisatie. 

Meer lezen over een dag op Yourhosting Development? Lees dan dit blogartikel geschreven door een van onze developers: 

Een dag op Yourhosting Development

 

 

Wij Vragen:

We zoeken een gedreven, ervaren PHP-programmeur die plezier heeft en uitdaging ziet om met een klein team aan zowel onderhoud als doorontwikkeling van het Yourhosting-platform te werken. Wij vragen: 

 • Minimaal drie jaar relevante werkervaring;  
 • Een programmeur in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en technieken;
 • Een gedreven collega die niet alleen voor vandaag programmeert, maar ook voor morgen;
 • Diepgaande kennis van en ervaring met PHP, Linux en MySQL;
 • Ervaring met MVC-framework en het maken en gebruiken van API’s;
 • Kennis van en ervaring met Python/Django is een pre en je bent bereid om je kennis hierin te ontwikkelen;
 • Ervaring met versiebeheer (Git);
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift,  beheersing van de Engelse taal is een pre;
 • Kennis van domeinnaamregistratie, hosting- en clouddiensten en DNS is een pre.

Wij bieden: 

 • Een fulltime functie bij een jong, innovatief IT-bedrijf;
 • Een stimulerende werkomgeving in een unieke bedrijfscultuur: no-nonsense, open en informeel;
 • Volop mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en eigen inbreng;
 • Een optimaal werkklimaat: een prachtig en goed bereikbaar pand, pauzes en vrijdagmiddagborrels op het dakterras en in de kantine met gameroom; 
 • Een prima salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring;
 • Elke dag vers fruit;
 • Een gezellige personeelsvereniging met leuke uitjes als een pubquiz en bowlen. 

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct via sollicitatie@yourhosting.nl of maak een afspraak met onze recruiter voor een kop koffie bij ons op kantoor. We zien je cv en motivatie graag in onze mailbox! Een onderdeel van de selectieprocedure voor deze functie is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Wij werven onze medewerkers zelf. Acquisitie stellen we niet op prijs. 

Over Yourhosting

Toegankelijk, gedreven, deskundig en betrokken zijn de woorden die Yourhosting typeert. Onze nuchtere Zwolse achtergrond zorgt ervoor dat we open staan voor nieuwe kansen en ideeën. We werken hard aan ons succes en dat van onze klanten. Yourhosting is de grootse hostingprovider van Nederland en met meer dan 15 jaar ervaring in de IT-wereld zijn wij dé expert.

Wij zoeken gemotiveerde, deskundige mensen die aan dat succes willen bijdragen. We vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en daarom krijg je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bij Yourhosting voel je je thuis.