Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

Vacature Stage en afstuderen


Fulltime    Zwolle    Alle   MBO/HBO

Solliciteer direct

Meewerkstage of afstudeeropdracht?

Yourhosting werkt intensief samen met een aantal (IT-)opleidingen. We hebben op vrijwel alle afdelingen regelmatig stagiaires aan het werk en bieden interessante praktijk- of afstudeeropdrachten. We vinden het niet alleen van belang dat we een mooie opdracht bieden die aansluit bij je opleiding, maar ook dat wij er zelf mee verder kunnen. We vinden het belangrijk dat we voldoende tijd en capaciteit hebben voor een goede begeleiding, zodat je jouw stage of afstudeeropdracht met een goed cijfer afrondt.

Stage bij Yourhosting

Alle afdelingen
Meewerkstage of afstudeeropdracht
Zowel MBO als HBO

Enthousiast geworden?

Ben je op zoek naar een werkplek waar je je kunt ontwikkelen en je talent kunt inzetten? Solliciteer dan direct door je motivatie en CV naar sollicitatie@yourhosting.nl te sturen. Vermeld hierbij jouw studierichting, de stageperiode en jouw voorkeur qua opdracht of kennisgebied. Of maak een afspraak met onze recruiter voor een kop koffie bij ons op kantoor. We zien je cv en motivatie graag in onze mailbox! 

Wij werven onze medewerkers zelf. Acquisitie stellen we niet op prijs. 

Over Yourhosting

Toegankelijk, gedreven, deskundig en betrokken zijn de woorden die Yourhosting typeert. Onze nuchtere Zwolse achtergrond zorgt ervoor dat we open staan voor nieuwe kansen en ideeën. We werken hard aan ons succes en dat van onze klanten. Yourhosting is de grootse hostingprovider van Nederland en met meer dan 15 jaar ervaring in de IT-wereld zijn wij dé expert.

Wij zoeken gemotiveerde, deskundige mensen die aan dat succes willen bijdragen. We vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en daarom krijg je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bij Yourhosting voel je je thuis.