Meer dan 15 jaar betrouwbare webhosting
Live support via telefoon en chat
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Live support via telefoon en chat

Vacature Medewerker Technische Helpdesk


Fulltime    Zwolle    Support    MBO

Solliciteer direct

Je werk

Je gaat aan de slag op onze afdeling Helpdesk ter versterking van de 2e lijn. Als technisch medewerker 2e lijn ben je verantwoordelijk voor het deskundig en vriendelijk beantwoorden van vragen van onze klanten. Je bent aanspreekpunt voor 2e lijns vraagstukken en/of storingen, en je ondersteunt onze supportmedewerkers 1e lijn bij het oplossen van technische vraagstukken. Je behandelt supportaanvragen zowel telefonisch als per e-mail.

Je zoekt vragen uitvoerig uit, geeft collega’s uitleg en deelt je kennis. Samen met je collega’s stel je de juiste prioriteiten, om de klantvragen zo efficiënt mogelijk af te handelen. Tot jouw werkzaamheden behoort ook het signaleren van mogelijke verbeterpunten in processen en procedures. Naast je reguliere werk ben je bereid andere voorkomende taken op te pakken en sta je open voor nieuwe uitdagingen en ontwikkelingen binnen onze organisatie.

De belangrijkste uitdagingen voor jou zijn het bieden van een hoog serviceniveau en het technisch ondersteunen van onze klanten. Daarvoor heb je gedegen technische kennis nodig, zodat je voor al onze producten volledige support kunt bieden aan onze klanten. Met een uitgebreid inwerktraject, coaching en technische trainingen zorgen we er samen voor dat je de benodigde productkennis en vaardigheden bezit en op peil houdt.
 

Werktijden:

Reguliere diensten:

Dagdienst: 08.30 - 17.00 uur
Avonddienst: 12.30 - 21.00 uur
Weekenddienst (eens per maand):
Zaterdag: 09.00 - 17.00 uur
Daarnaast draai je één vaste dag in de week storingsdienst, en eenmaal in de vijf weken een heel weekend.

Je team

Je werkt in een divers team van jonge, enthousiaste en ambitieuze collega’s met affiniteit voor de branche en de technische achtergrond van onze producten. De leeftijd van je collega’s varieert van 20 tot 35 jaar. We werken samen in een informele sfeer en ondersteunen elkaar bij onze werkzaamheden.

Je kennis en kwaliteiten

Je bent klant - en servicegericht. En verder heb je:

  • minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding richting ICT
  • kennis van en affiniteit met webhosting, domeinnamen en DNS
  • kennis van Apache, Linux en MySQL
  • een proactieve, analytische en oplossingsgerichte houding
  • een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • een professionele, enthousiaste en klant- en servicegerichte instelling
  • een sociale en collegiale persoonlijkheid
  • beschikbaarheid voor 32 - 40 uur per week
  • bereidheid om ’s avonds en weekenden te werken
  • bereidheid om nachtdiensten te draaien
 
 

Enthousiast geworden?

Solliciteer dan direct door je motivatie en CV naar sollicitatie@yourhosting.nl te sturen. Of maak een afspraak met onze recruiter voor een kop koffie bij ons op kantoor. We zien je cv en motivatie graag in onze mailbox! 


Wij werven onze medewerkers zelf. Acquisitie stellen we niet op prijs. 

Over Yourhosting

Toegankelijk, gedreven, deskundig en betrokken zijn de woorden die Yourhosting typeert. Onze nuchtere Zwolse achtergrond zorgt ervoor dat we open staan voor nieuwe kansen en ideeën. We werken hard aan ons succes en dat van onze klanten. Yourhosting is de grootse hostingprovider van Nederland en met meer dan 15 jaar ervaring in de IT-wereld zijn wij dé expert.

Wij zoeken gemotiveerde, deskundige mensen die aan dat succes willen bijdragen. We vinden het belangrijk dat je met plezier naar je werk gaat en daarom krijg je volop ruimte om jezelf te ontwikkelen. Bij Yourhosting voel je je thuis.