• 15 jaar ervaring
  • Persoonlijke support
  • 160.000 tevreden klanten

Uniek Active E-mail Spamfilter

Na uitvoerige tests introduceert Starthosting.nl uitgebreide anti-spam mogelijkheden. Active Spamfiltering controleert niet alleen of een aan jou gezonden e-mail een virus bevat, maar controleert ook de tekstuele inhoud van de e-mail. Bevat een e-mail teveel 'foute' woorden (bijvoorbeeld ‘enlargement’ of ‘free subscription’), dan wordt het ‘subject’ van de e-mail voorzien van de tag SPAM, of je kiest ervoor het e-mailbericht te verwijderen.

Het verschil tussen Standaard Spamfilters en Active Spamfilters zijn:

Normale Spamfilters Actieve Spamfilters
Afkomst
Inhoud en vorm Geen
Bayesian Geen
Blacklisten Geen
De voordelen

Aanpasbaar door jou als gebruiker met het Active Spamfilter:

 
Strengheid

Stel zelf criteria op wanneer een bericht gemarkeerd wordt als spam. Zo’n bericht wordt verplaatst, verwijderd of krijgt een aangepaste onderwerpregel.

Afhandeling

Stel in hoe de onderwerpregel er uitziet wanneer het bericht wordt gemarkeerd als spam. Gangbaar is de toevoeging van het woord ***SPAM***. Via een filter in het e-mailprogramma verplaats je het bericht met ***SPAM*** in het onderwerp rechtstreeks naar de prullenbak.

Niet blacklisten

Stel zelf in van welke e-mailadressen je altijd e-mailberichten wilt weigeren. Voeg ook uitzonderingen toe aan je blacklist (blacklisten: *@domein.nl & Niet blacklisten: jan@domein.nl).

Whitelisten

Stel in van welke e-mailadressen je altijd e-mailberichten wilt accepteren. Voeg ook uitzonderingen toe aan je whitelist (whitelisten: *@domein.nl & Niet whitelisten: spammer@domein.nl).

Niet whitelisten

Je kunt uitzonderingen op de whitelist toevoegen (Whitelisten: *@domein.nl & Niet Whitelisten: bepaaldespammer@domein.nl).

Prijzen excl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017

Prijzen incl. btw tenzij expliciet anders aangegeven © 2017