Verkozen tot de snelste webhoster
Deskundige support
Al 1,1 miljoen domeinnamen geregistreerd
Gratis website bij je domeinnaam
Verkozen tot de snelste webhoster

Uniek Active E-mail Spamfilter


Na uitvoerige tests introduceert Starthosting.nl uitgebreide anti-spam mogelijkheden. Active Spamfiltering controleert niet alleen of een aan jou gezonden e-mail een virus bevat, maar controleert ook de tekstuele inhoud van de e-mail. Bevat een e-mail teveel 'foute' woorden (bijvoorbeeld ‘enlargement’ of ‘free subscription’), dan wordt het ‘subject’ van de e-mail voorzien van de tag SPAM, of je kiest ervoor het e-mailbericht te verwijderen.


Verschillen tussen Standaard Spamfilters en Active Spamfilters

Normale SpamfiltersActieve Spamfilters
Afkomst
Inhoud en vorm
Bayesian
Blacklisten

De voordelen

Aanpasbaar door jou als gebruiker met het Active Spamfilter:

Strengheid

Stel zelf criteria op wanneer een bericht gemarkeerd wordt als spam. Zo’n bericht wordt verplaatst, verwijderd of krijgt een aangepaste onderwerpregel.

Afhandeling

Stel in hoe de onderwerpregel er uitziet wanneer het bericht wordt gemarkeerd als spam. Gangbaar is de toevoeging van het woord ***SPAM***. Via een filter in het e-mailprogramma verplaats je het bericht met ***SPAM*** in het onderwerp rechtstreeks naar de prullenbak.

Niet blacklisten

Stel zelf in van welke e-mailadressen je altijd e-mailberichten wilt weigeren. Voeg ook uitzonderingen toe aan je blacklist (blacklisten: *@domein.nl & Niet blacklisten: jan@domein.nl).

Whitelisten

Stel in van welke e-mailadressen je altijd e-mailberichten wilt accepteren. Voeg ook uitzonderingen toe aan je whitelist (whitelisten: *@domein.nl & Niet whitelisten: spammer@domein.nl).

Niet whitelisten

Je kunt uitzonderingen op de whitelist toevoegen (Whitelisten: *@domein.nl & Niet Whitelisten: bepaaldespammer@domein.nl).