MySQL-hosting – MySQL-databases


MySQL is een databasesysteem dat veel gebruikt wordt in combinatie met PHP. SQL is de taal die wordt gebruikt om de database op te bouwen. Een MySQL-database beheer je via phpMyAdmin in je Hostingmanager. Ook via Secure SSH (telnet) beheer je je MySQL-database.

MySQL in je hostingpakket

Heb je een Starthosting-pakket, dan heb je vanaf het Mijn Website Klein-pakket beschikking over een MySQL-database. Heb je meer MySQL-databases nodig, of heeft je huidige pakket geen MySQL-database, dan is het nodig om je Starthosting-pakket op te zeggen en een Yourhosting-pakket aan te vragen.

Bij Yourhosting heb je vanaf het Extra Small-pakket een MySQL-database tot je beschikking. Lees meer over het opzeggen van je Starthosting-pakket en het aanvragen van een Yourhosting-pakket.

MySQL-back-ups

Wij bewaren gecomprimeerde full-back-ups op diverse fallback-servers. Bij een eventuele storing of dataverlies kunnen we die dan voor je terugplaatsen. De kosten voor het openen en decomprimeren van deze back-up en het filteren en terugplaatsen van je bestanden, bedragen € 150.- per incident.

Je kunt ook zelf een back-up maken van je MySQL-database door in te loggen met Secure SSH - Telnet. Deze back-up wordt in je root directory geplaatst.

Automatische MySQL-back-up naar je eigen FTP-folders*

Back-upabonnement*Kosten per jaarBenodigde vrije ruimte
Dagelijks€ 150.-10 x databaseformaat
Wekelijks€ 100.-5 x databaseformaat
Maandelijks€ 60.-2 x databaseformaat

*De voorwaarde voor een back-upscript op maat is dat je voldoende ruimte op je hostingpakket beschikbaar hebt. Voor een dagelijkse back-up heb je tienmaal het formaat van je database aan vrije ruimte op je pakket nodig. Via FTP-quota in je Hostingmanager zie je hoeveel ruimte er nog vrij is.

Interesse? Je vraagt het back-upabonnement eenvoudig aan via het supportformulier.